HTML

magvas gondolataim

Friss topikok

Linkblog

Az állam nyugalma 2.

2011.02.26. 04:41 nadir

 

A menekültek helyére végre leülhetett a megfáradt zsidó, hogy bemondja neked a tévében, hogy a dolgok jól alakulnak, küzdenek a békéért, és mindenféle tárgyalásokat folytatna, szegény holló-kosztosok, akiket annyira gyötör az élet!
 
 
Norman G. Finkelstein nemzetközi kapcsolatokat, politikai elméletet oktat a New York Universityn. (Palesztina emelkedése és bukása: az intifáda éveiről való személyes beszámoló)
Feltehetően egy rohadt rasszista az egyetemi tanár, akkor is, ha zsidó, én meg a további náci pártoló, mert még tovább is szellőztetem az infót, sőt véleménnyel tarkítom, amit aljas rágalomként összeolvastam a zsidó népről! Az ő logikájuk szerint, nekem, ha őszinte hívük lennék, nem kellene ilyenekről tudomást vennem, el kellene siklanom felette, mint aljas szenny, amit azért találnak ki tudósok, újságírók, hogy lejárassák a szentet!
 
Finkelstein leírja, hogy Izrael 1947 és 49 között 750.000 palesztint űzött el otthonából! Óh, a meggyötörtek, a hazátlanok, a demokrácia védelmezői, a térdig érő vér tetején kikiáltották függetlenségüket!
’1967-ben még 300.000-et űztek el, hogy ez a hős nemzet virágozhasson! Falvak százait tették a földdel egyenlővé! Szegény zsidóság! Ne izguljon senki, ragyogó bevásárló centrumok épültek, szeretik a fényűzést! Kezeiket már megmosták, televinnyogták a tévét a jogaikkal!
 
A Nyugati part és a Gázai övezet megszállása után több mint ezer palesztint, nőket és gyerekeket deportáltak vád és tárgyalás nélkül! A jogrendszer bástyái, a deportálásokon csámcsogó szent nép! Amiért több ország a gatyájáig fizetett nekik, valójában azért, hogy felfegyverkezzenek!
 
A vizük 80%-át, földjük felét elvették! Majd a zsidó megmondja, mikor isznak, ő az úr a barmok felett! Egyszerűen beültek a helyükre, mert ők aljas ármánnyal szereztek egy földet a háború alatt, ahhoz jogot írtak!
Ad Dawayimai tömeggyilkosság: az IDF harc nélkül elfoglalta a falut és vérengző kedvükben lemészároltak 80-100 arab férfit, majd a nőket és gyerekeket! Azt imádják! A tökös legények, gyereket ölni, élvezet! A tiszta zsidólélek, mely szenvedéseik tüzében tisztult ily nemesre!
 
Olyanokat megtesznek, ha a kedvük és beteges kényük úgy hozza, hogy betereltek két öregasszonyt a házba és felrobbantották őket! Izrael védi állampolgárait!
Izraeli fiatalok kedvenc pólója: terhes palesztin nőn egy célkereszt, ráírva egy lövéssel két élet! Az a cinukus vérengzés, amit ezek végrehajtanak az, több mint vérlázító!
Ne aggódj, a hivatalos dokumentumokat is letagadja a saját szemed, lefotózott valóságodat is!
A MAPAM politikai bizottság leírta, ahogyan összekötöttek 52 embert kötéllel, aztán bedobták őket egy aknába és beléjük lőttek. Az asszonyok kegyelemért könyörögtek, hát akkor, uccu neki hármat megerőszakoltak, aztán a 14 éves kislányt is, négyet megöltek!
Élveznek!
Egy asszonyt csecsemőjével együtt, a többi 11-et gyerek nélkül lemészárolták!
 
Libanoni invázió 82-ben: 200 kuwaitit, 20 ezer palesztint és libanonit irtottak ki.
 
Nyugodjon meg mindenki! A foszforbomba nem használható, ők használják, mert mások, mint a többi nép! Kivételesek!
 
A Jalazoun táborban gyerekek a táboron belül autógumit égettek el, megállt egy autó és belelőtt a gyerekekbe! A saját földeden menekült táborban, mert a zsidóságnak joga van élni és országot alapítani! Videón láttam, ahogy a nagypofájú cionista megy a dzsipjével, gázfröccs, palesztin gyerek több métert repülve, az autón átbukfencezve, kiterül! Zsidó nyugodtan továbbhajt, hiszen nem történt semmi, a talmudban benne van, hogy csak a zsidó neveztetik embernek. Érted, ember?
Bethlehemi tömeggyilkosság: az izraeli elhárító csoport turistának öltözve (öltözni, azt tudnak) leölt 5 palesztin fiatalt, egy meghalt, a másik 4 sebesültet hajuknál fogva húzták be a hadsereg raktárába, tréfából, szórakoznak csak, az intelligens síró-rívó zsidó, nagyon sajnáld!
 
Az ezer oldalas gyermekvédelmi tanulmány leírja, hogyan verik őket, hogyan kezelik őket könnygázzal és lövik le, mint az állatot!
Több mint 150 gyereket úgy öltek meg, hogy azok közül 37-en kevesebbek, mint 6 évesek! Nagy veszélyt jelentettek az izraeli államra! Az átlag életkor 10 év! Ja, ne úgy értsd, hogy háborúban ez véletlenül előfordul, hanem különös kegyetlenséggel, szemtől-szembe, élvezettel! Nem ezt beszélik a II. vh-ról is?
 
Az esetek nagy részében a hadsereg akadályozza az orvosi segítség odajutását! Ezt 100 videón láthattuk már, hogy a tökös vagányok állnak a mentő és a szülni készülő nő között és nem engedik kórházba jutni, nem engedik, hogy a sebesültek elszállítsák!
Miért? NEM KELL ÉLŐ TANÚ!
A temetéseket a hadsereg szétoszlatja, vagy akadályozza! A szentek!
Több mint 50 ezer gyereket kezeltek csonttörések, könnygáz belégzése miatt!
Miért nem tudsz erről? Mert a zsidó uralja a sajtót, és nagyon kevesen veszik a bátorságot, hogy működésük kockáztatása mellett lemerjék írni! Így lesz a vérengző vadállatokból szent tehén! Felelősségre vonás? Ugyan, hiszen ez zsidó! Annak feltenni kérdést? Ne vicceljünk!
Az emberi jogok védelmére tanulmány leírja, hányszor történik erőszak gyerekek ellen!
Ott aztán, kérem, kiéli magát a cion! Komoly ütlegelés, rúgás, hajhúzás, vasrúddal, bottal verés, padlóra, falra nyomás kedvenc szórakozásuk az intelligens és talmudon művelt népségnek, akik annyit szenvedtek, ezt ne feledjük!
 
A gyanúsított ütése jó zsidó szórakozás szerint, fejére zsákot húzni, a saját térdére erősíteni, aztán kikötni egy csőhöz a szabad ég alatt, csavart pozícióban, esőben, vagy tűző napra, isteni szórakozás!  Kellemes időtöltések várnak az ott élőkre! Az is izgalmas, ha bezárják egy embermagas cellába, ahol csak állni lehet! A megkötözöttet órákig koporsóba zárni, ami egy doboz, felülről zárható és csak guggolni lehet benne, wc nélkül! Változatosan szórakoznak a sokat szenvedettek, akiket földig lógó orral kell tisztelni kínjaikért!
Az ember jogi szervezetek húsról és vérről írnak! Kóser=szenvedni, ne csodálkozz!
A Hotam jelentése egy 10 éves gyerekről, akit úgy megvertek, hogy elfeketedett, mint egy szénné égett steak! Olyasmi nem zavarja a tisztelendő cion zsidót, hogy a gyerek süketnéma, szellemileg visszamaradott volt! Legalább nem kiabált!
Gyerekek simán eltűnnek 25-en is akár egyszerre! Ki tudja, kellettek a szerveik vagy valakinek arra támadt gusztusa, hogy a hálószobájában hancúrozzon vele!
A Hadashot írja, hogy sok 6 év körüli gyereket tartanak fogva, hogy néhány száz dollárt keressenek váltságdíjjal rajtuk a szegény katonák! Kell a pénz, no, szereti azt a zsidó, mindegy, honnan jön, kicsit véres az sem számít, pénz, pénz!
Emberi jogok ligája tiltakozik az ellen, hogy az izraeli hadsereg gyerekekre céloz! Van magyarázat, zsidónak, ne lenne? Vezetőnek gondolta őket, mert a palesztin kölyök már 8 évesen nagy képességekkel rendelkezik, sosem lehet tudni, mikor válik belőle potenciális zsidógyilkos, jobb megelőzni!
 
Azért beszéljünk az érem másik oldaláról is, nehogy elfogultnak tartsanak, hogy a lopott földön remekül virágzó államot mennyi atrocitás éri egyébként!
Egy 8 éves gyereket kínoztak a katonák, mert nem volt hajlandó elárulni ki dobált követ!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://berkilium.blog.hu/api/trackback/id/tr512691363

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása