HTML

magvas gondolataim

Friss topikok

Linkblog

Időnknek járása-képregényben 1. rész

2011.02.02. 00:34 nadir

 

Időjárás
 
Kínos egy téma. Egy biztos. Régen, mikor a tévé még nem is volt egy elterjedt dolog, én falun éltem. Az emberek délután kint ültek egy padon a kapujuk előtt. Egyik szemük a jószágon, másik meg az égen, minden apró változást észrevettek és nagyjából tudták annyira biztosan milyen idő lesz, mint a mai meteorológia.
Ma már úgy néz ki a dolog, hogyha nem tűzijátékot közvetítenek, fel nem néz senki. A falu sem tér el sokban ma már a várostól életvitelét tekintetve. Ott is ülnek bent a jó népek a szobában és nézik a sorozatot, nyomkodják a telefont, vagy épp abba vannak beleborulva, számítógépen élnek és dobozos tejet vesznek.
Vannak, akik azt állítják, hogy én azért látok ilyen rémeket, mert most az internet és egyéb magas szintű tájékoztatás miatt több természeti katasztrófát van lehetőségem látni és mindezek úgy csapódnak le bennem, hogy a világ végét vizionálom.
 
Ezeket az érveket azért kell cáfolnom, mert a tévé a 60-as évek óta kezdte lefedni a háztartásokat és mindig kedvelt téma volt a híradóban katasztrófákat bemutatni. Nem láttam ennyit és ilyet, ez biztos! Az internet elég régen működik, csak én, akinek az utolsók között lett számítógépe, már én is vagy 10 éve használom. Ebből arra következtetek, hogy 10 évvel ezelőtt is kellett volna látnom, ha ezek annyira mindennaposak lettek volna.
 
Kína: földcsuszamlás
 
Madeira: földcsuszamlás
Miskolc: földcsuszamlás
Tajvan: sárlavina ( egy falut élve eltemetett)
Rio: sárlavina (egy luxus hotel volt)
 Abaújváron: földcsuszamlás
Olaszország: földcsuszamlás 1.
2.
Guatemala: földcsuszamlás ( a természet már csak ilyen pontosan szokta, körzővel, vonalzóval, mintegy szabadkőműves)
Olaszország: földcsuszamlás (1 nő 2 éves gyerekével eltűnt)
Kína: sárlavina
Nicaragua: földcsuszamlás
Százhalombatta: földcsuszamlás
Bakonycsernye: sárlavina
Körönd: sárlavina
Németország:földcsuszamlás (körzővel)
Mernye:földcsuszamlás
Mexico:földcsuszamlás (körzős)
Alpokalja: sárlavina
Zala: sárlavina
Macu Piccu: földcsuszamlás
Szicílis: sárlavina
Canari szigetek: földcsuszamlás
Kolontár: vörösiszap
Gran Canaria: sárlavina
Marosújvár: a kráter egyre nő
Fülöp szigetek: sárlavina
Törökország: földcsuszamlás
Toscana Costa Rica: földcsuszamlás
 
A globális felmelegedés mára egy vallássá vált. Lassan büntetni fogják a klímaváltozás tagadókat is!
Pedig sok elismert szakember próbálja itt is felhívni az emberek figyelmét, hogy úgy abban a formában, ahogy tájékoztatnak bennünket hamis.
Megalkották gyorsan a klímaváltozás bizottságot, amely tudósok csoportjából áll. A tudósok életrajzát vizsgálva, rájössz, nagyrészük nem is az, kormányemberek, csoportvizsgálók, van minden. A lényeg, hogy áramlik a pénz a klímakutató projektre.
Cél, hogy az emberek minden furcsaságot ennek a számlájára írjanak, így aztán nem is firtatják különösebben, mert jól felkészítették már őket, mit kell hinni!
 
Hiszik is, mint az egyszeregyet! Nem is tudom az emberek hány százaléka néz tévét, de minek? Mintegy halom holdkóros! Még soha egyetlen tévé előtt bambulónak sem jutott eszébe, hogy ha már nézi, akkor tovább is gondolkodjon?
Szerintetek szórakozásotokra készítenek nektek katasztrófafilmeket, hogy az adrenalin-szinteteket kicsit megemeljék, a valóságtól elrugaszkodott filmrendezők?
 
Amíg ti ebben a hitben ringatóztok-” Ringasd el magad, ha senki nincs, ki elringasson, ringasd el magad!”- a világ jócskán elszaladt!
 
Valójában szoktatva vagytok! Szép fokozatosan, edződtök a jövőhöz. Azért mert a tévében még nem mondták be, hogy valójában hol is tart a technika, az attól még vígan messzebb jár, mint azt te hinni merészeled!
 
Mindenből csak annyit fognak bemutatni az embereknek, amennyit gondolnak, hogy neked tudnod kell!
 
Azért tartunk ott, ahol, mert az emberiséget abszolút nem érdekli, hogy gyereknek nézik. Nem akar többet tudni, nem akarja az igazat tudni! „Jó van, azt mondják, hogy klímaváltozás van, akkor biztos! Ezt mondják mán az EU-ban is, az meg halál komoly szervezet! Öltönyös tudósok, megafickók ezer doktorival mondják, hogy változik a klíma!
Éppenséggel változik ez magától is, de ezt változtatják! És az azért nem mindegy!
 
Erre azt mondják az emberek, hogy túl sok katasztrófa filmet néztem! No, én pont nem. Kettőt!
Pont időjárási típusú volt. Az egyikben az ember ezüstjodidot használt felhőképzés és oszlatás címén. Persze csupa jó szándékkal akartak csak segíteni aszálykor, meg ellenkezőleg.
Igen, az atombombával is pont így volt, nem? Esetleg kéri valaki? Csak egy kísérlet volt, nem? Mennyire működik a valóságban!
Ja, most már tudják és ellenzik, meg leszerelik? Biztos vagy benne?
 
Na, mindegy beírom az interneten, ezüstjodid, mit ád Isten? Hivatalos oldalakon leírt, bevett dolog, hogy piszkálják az eső hullását.
Oké, ti nem fogtok gyanút, csak én keresem olyan dolgok között az összefüggést, amik között nincs, mert sikk ma összeesküvésben gondolkodni.
 
Következő film lézerrel fakasztották a szökőárat. Beírom, ja, már használnak ilyet.
 
Oké, ti nem fogtok gyanút!. Benyomjátok a colát, meg a chipset a filmnézés alatt, aztán jóllakottan lefekszetek, hogy jaj, de jól meg volt csinálva a film, micsoda trükkök! Szép az élet, hol itt a baj? Ettünk, a meleg szobában megnéztünk együtt egy filmet, milyen borúlátó, aki ebben is a ronda hátsószándékot keresi!
Pedig, még olyat nem írtak, aminek ne lett volna valóságalapja, amit ne az életből kaptak volna elő.
 
Miért tennének ilyet? Miért ne? Ezzel országokat úgy térdre kényszerítesz, ahogy akarsz! Nézz csak szét, mindenhol árvíz, harangozzák több helyről a vészt, élelmiszerhiány, meg drágaság, mennyi a búza ára? Majd műkaját kapsz. Már úgyis megszerettették veled!
HAHÓ!!!
 
Neked nem üt szöget a fejedben Henry Kissinger kijelentése: „Irányítsd az olajat, és országokat irányítasz, irányítsd az ételt és irányítod az embereket!”
Azt meg már az ősök megfogalmazták, hogy az éhség nagy úr!
 
Fekete-Kőrös
Mexico: árad
Ausztrália: árad
Pakisztán: árad
Rio: árad
Ausztrália
 Kambodzsa: áradás
Belvíz
Kőszeg: árad
Szuez
Hajdúságban több településen tilos a koporsós temetés belvíz miatt
 
Majd teletömheted a hasad a génmanipulált mesterséges szarral, persze tudom, legtöbbeteknek már az is elég, ha legalább annak látszik, aminek hívják, nem kell, hogy tényleg az is legyen!
Már mindennek megvan a műváltozata! Szerencsére remekül, szinte ellenállás nélkül irányítható, hogy mit akarjál enni!
 
Remélem azért mindenkit megnyugvással töltött el, hogy a világon mindenfelé ugyanaz zajlik, tehát akkor ez normális!
Még nem a te házad dőlt össze, aludj tovább!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://berkilium.blog.hu/api/trackback/id/tr672632409

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása