HTML

magvas gondolataim

Friss topikok

Linkblog

Ami az előző részből kimaradt CBJ 2.

2011.02.20. 17:22 nadir

 

„Vajon minek találtuk ki ezt az egész politikát és fogadtattuk el ravaszul a gójokkal úgy, hogy semmi esélyük ne legyen annak mélyebb értelmét megvizsgálni? Valóban minek, ha nem azért, hogy kerülő úton érjük el, ami szétszórt törzsünk számára egyenes úton elérhetetlen? Ez a politika alapozta meg szervezetünket, a titkos szabadkőművességet, melyet nem ismernek és melynek célkitűzéseit még csak nem is gyanítják ezek a gój barmok, akiket azért csalogattunk a nyílt szabadkőműves páholyok seregébe, hogy port hintsünk társaik szemébe.
 
Nagy a ti büszkeségetek, de csak bomlott elméjű kölykeitek büszkék erre, nem nagy kunszt elmebetegek díszpéldányának lenni! Egy időre valóban elsötétült a világ, s az emberek a szimbólumok világából annyit tudtak, hogy a piros rózsa a szerelem jelképe, de hát Leninetek, Marxotok helyébe beültettétek a liberalizmust. Ez a látszólagos szabadság azért azt is hozta magával, hogy megnyíltak az ezotéria kapui, azon keresztül, pedig újra felfedezte az ember a szimbólumok világát! Így hát elég sokan lettünk, akik szintén olvassuk a jeleket, ahol meglátom akár rejtve is jeleiteket, azt nagy ívben elkerülöm, meg nem eszem, meg nem veszem, lehet akármilyen nemzetibe öltözött a szónok, el nem hiszem! Viszont zsidó gyerekeiteket is ugyanolyan bárgyúvá tettétek, ugyanazt a szemetet eszik, amit a gojok többsége, azt a gyógyszert eszi, azt a tévét nézi, nem értem, hogyan lehet így megóvni ivadékaitokat! Nemrég láttam egy videót, ahol a kis homokos fiú örömmel meséli, hogy Izraelben milyen jó, hiszen lényegében mindenki buzi! Még szerencse, hogy élharcosai vagytok a zsidó és zsidó közti házasságnak! Gusztusos tendencia! Így legalább tutira nem maradtok fenn!
 
„Isten a szétszórtság ajándékát adta nekünk, az Õ Kiválasztott Népének, s éppen ez, amit mindenki gyengeségünknek tart, bizonyult legfőbb erőnknek, mely most az egész világ feletti uralom küszöbére vezetett bennünket.”
Így van, legalább egyenként könnyebb veletek végezni, mintha egyben lennétek! Ezzel, pedig máris lekerült a színről a zsidók egyik siráma, micsoda szörnyűség, hogy szétszórattunk! Saját megnyilvánulásaitok árulják el, hogy semmit ne higgyünk, ami a ti szátokból kijön! 
 
 
„Már nem sokat kell építenünk azon az alapon, amelyet leraktunk.”
Nincs azon, mit építeni, ami összedőlőben van, hagyni kell és félreállni, hogy csak rátok dőljön, hátha alatta maradtok!
 
 
 
„A sajtóval a következő módon fogunk eljárni:
 
Milyen szerepet játszik ma a sajtó? Arra szolgál, hogy felkeltse, és lángra lobbantsa azokat a szenvedélyeket, amelyek célunk eléréséhez szükségesek, vagy pedig önzõ pártcélokat szolgál. Gyakran sületlen, igazságtalan, hazug, és a közvélemény túlnyomó részének leghalványabb sejtelme sincs arról, milyen célokat szolgál a sajtó valójában. Mi meg fogjuk nyergelni és szorosan meg fogjuk zabolázni, s ugyanezt tesszük majd a nyomdaipar minden más termékével is, mert mi értelme volna megszabadulnunk a sajtó támadásaitól, ha ugyanakkor továbbra is céltáblái maradunk röpiratoknak és könyveknek? A közvélemény nyomtatásban megjelenő termékei ma súlyos kiadásokat okoznak abból kifolyólag, hogy cenzúrázni kell őket, mi majd nagy hasznot hajtójövedelmi forrássá tesszük őket a mi államunk számára: külön sajtóadóval fogjuk terhelni a nyomdatermékeket, és óvadékpénz letétbe helyezését fogjuk követelni, mielőtt megengedjük bármely sajtóorgánum vagy nyomda létesítését. Ezeknek az után szavatolniuk kell, hogy kormányunkat semmiféle sajtótámadás nem fogja érni. Minden ellenünk irányuló támadási kísérletet - ha ilyesmire egyáltalán sor kerülhet még - irgalmatlanul súlyos pénzbüntetéssel fogunk sújtani. Ezek az intézkedések - sajtóadó és óvadékpénz letétbe helyezése, valamint ezek a letétek által biztosított pénzbüntetések - hatalmas jövedelmet hoznak majd a kormánynak. Igaz, a pártlapok esetleg nem sajnálják majd a pénzt annak érdekében, hogy mégis megjelentessék véleményüket, ezeket azonban el fogjuk hallgattatni ellenünk intézett második támadásuk után. Senki sem nyúlhat majd hozzá büntetlenül kormányunk csalhatatlanságának glóriájához. Bármely közlemény betiltásánál azt fogjuk felhozni ürügyül, hogy az ok nélkül izgatja a közvéleményt. Kérem, vegyék figyelembe, hogy azok között, akik támadásokat intéznek ellenünk, mi általunk létesített sajtószervek is lesznek, ezek azonban csakis olyan pontokat fognak támadni, amelyek módosítását előre elhatároztuk.”
Ennyire megvezesse valaki saját magát! Ennyire mindegy legyen valakinek népének sorsa, döbbenet!
 
 
 
„Ha már most annyira uraljuk a gójok gondolatvilágát, hogy szinte valamennyien azokon a színes szemüvegeken át nézik a világ eseményeit, amelyeket az orrukra teszünk - ha már most nincs egyetlen állam sem, ahol bármi is megakadályozna minket abban, hogy tudomást szerezzünk arról, amit a gój ostobaság államtitoknak nevez: Milyen lesz akkor a mi helyzetünk, amikor majd elismert legfőbb urai leszünk a világnak az egész világ felett uralkodó királyunk személyében?
 
 
 
„A harmadik helyre tesszük majd látszólagos ellenvéleményünket, melynek legalább egy lapja olyan hangot fog megütni, mintha legélesebb ellenlábasunk lenne. Igazi, elvi ellenfeleink a sajátjuknak fogják tartani ezt a színlelt ellenzéket, és fel fogják fedni előttünk kártyáikat.”
 
Az ilyen próbalövéseket, amelyeket szükség esetén sajtónk harmadik helyen álló lapjaiban adunk le, félhivatalos lapjainkban erélyesen meg fogjuk cáfolni.”
 
Szerencsétlen egy banda vagytok, sokan ismerik, mi a módszeretek, kerüljük is nagy ívben! Úgymint a Jobbikot, meg a Kuruc infótokat, Morvaitokat, Csurkáitokat, Poppereteket (szerencsére ez már nem mételyez tovább) és sorolhatnánk napestig ki az, aki nem az, aminek előadja magát!
 
 
„A mindennapi kenyérért való küzdelem arra kényszeríti a gójokat, hogy befogjászájukat, és alázatos szolgáink legyenek.”
Ne álmodozzatok! Rengeteg időnk van a védekezéssel foglalkozni, ahogy én látom a tieiteknél jobban senki nincs elfoglalva az örökös szerzési vággyal, átmosottabb agyúakat ritkán lehet látni, mint a ti kiválasztott ökörségetek!
 
 
„Mindebből láthatjuk, hogy amikor biztosítjuk magunknak a tömeg jóindulatát, ezzel csak gépezetünk működését könnyítjük meg, és észrevehetik azt is, hogy amikor a tömeg helyeslését látszunk keresni, ezt nem tettekre vonatkozólag tesszük, hanem szavakra vonatkozólag, amelyeket erről vagy arról a kérdésről mondottunk. A nyilvánosság előtt folyton hangoztatjuk, hogy minden tettünkben az a remény és meggyőződés vezérel, hogy a közjót szolgáljuk.”
 
Kit érdekel, mit híresztel a zsidó? Mögé kell nézni, aztán nem kell tovább foglalkozni vele!
 
 
 
„ Mint minden megtévesztő gondolat, a haladás is az igazság elhomályosítására szolgál, hogy azt ne ismerje senki, kivéve minket, Isten Kiválasztottait, az igazság őrzőit.”
Akarod mondani a hazugságok terjesztői, mert rettegtek az igazságtól!
 
 
„Amikor felállítjuk királyságunkat, nem lesz kívánatos számunkra, hogy más vallás is legyen, mint a miénk az Egy Istenről, akivel sorsunk egybe van kötve annál a helyzetünknél fogva, amelyet, mint a Kiválasztott Nép elfoglalunk, és akin keresztül ugyanez a sorsunk egyesül a világ sorsával. Ezért el kell söpörnünk az istenhit minden más formáját. Ha ennek következtében sokan ateistákká is válnak, ahogy ma látjuk őket, ez - átmeneti állapot lévén - nem ellenkezik majd céljainkkal, ellenkezőleg, figyelmeztetőül fog szolgálni azoknak a nemzedékeknek, amelyek hallgatják majd a tanításunkat Mózes vallásáról, amely a maga szilárd és tökéletesen kidolgozott rendszerével hatalmunk alá hajtotta a világ összes népét. Ezzel fogjuk kihangsúlyozni a vallásunkban rejlő misztikus igazságot, amelyen - mint mondani fogjuk - minden nevelő ereje alapul... Azután minden lehetséges alkalommal cikkeket fogunk közölni, amelyekben összehasonlítjuk a mi jótékony uralmunkat a múltbeli uralmakkal.”
 
Nincs olyan Isten, aki ezt támogatná, beszéljünk nyíltan a Sátánról, aki az apátok!
Sátán az atyátok, és atyátok kedvére igyekeztek tenni, aki kezdettől fogva gyilkos, nem tartott ki az igazságban, mert nincs benne igazság. Amikor hazudik magából meríti, mert hazug és a hazugság az atyja. (János evangéliuma 8.44)
 
 
„Ugyanakkor nem fogjuk elmulasztani, kihangsúlyozni a gój kormányok történelmi hibáit, mely kormányok oly sok évszázadon át, gyötörték az emberiséget, semmi megértést nem tanúsítván mindaz iránt, ami az emberiség igazi javát szolgálja; ehelyett szociális áldások fantasztikus terveit kergették, és nem vették észre soha, hogy ezek a tervek csak rontottak, de soha nem javítottak az általános viszonyokon, melyek alapjai az emberi életnek...”
 
Ha az előbb azt mondtad, te gondolkozó zseni, hogy ajándék a szétszórattatás, mert így beférkőzhettetek mindenhová mételynek, akkor kinek a történelmi hibáiról akarsz beszélni?
 
„Filozófusaink meg fogják tárgyalni a gójok különböző vallásainak minden fogyatékosságát, de soha senki nem fogja megvitatni a mi hitünket annak igazi szemszögéből nézve, mert azt teljes egészében nem fogja megtudni senki más, mint mi, akik soha nem fogjuk merni elárulni annak titkait.”
Akkor milyen igazságot őrzöl, te kiválasztottan idióta? Az igazságban pont nincs titok! Én nem értem ezt, ezek nem tudnak beszélni, nem ismerik a fogalmak jelentését? Mi van ezekkel?
 
„feladatunknak fogjuk tekinteni, hogy gondoskodjunk arról, hogy ellenünk ne kerülhessen többé sor összeesküvésekre. E célból irgalmatlanul ki fogunk végeztetni mindenkit, aki fegyvert fog azért, hogy szembehelyezkedjék hatalomra-jutásunkkal. Ugyancsak halállal fogjuk büntetni bármilyen új titkos társaságfélének az alapítását és szervezését. A már fennállókat ismerjük, ezek szolgálnak és szolgáltak minket, ezután azonban fel fogjuk oszlatni őket és tagjaikat Európától távol eső földrészekre fogjuk száműzni. Ugyanígy fogunk eljárni azokkal a nemzsidó szabadkőművesekkel is, akik túl sokat tudnak. Azokat közülük, akiket valamilyen okból megkímélünk, a száműzetéstől való állandó félelemben fogjuk tartani. Törvényt fogunk hozni, amely a titkos társaságok minden volt tagját Európából, uralmunk középpontjából való száműzetéssel fenyeget.”
Ti meg mentek utánuk valami nagyon távoli helyre, azt hiszem jobb, ha nem a Földön vagytok, mert nem bírtok magatokkal, ez bebizonyosodott az évezredek alatt!
 
„És mennyire előrelátók voltak a mi bölcseink a régi időkben, amikor azt mondták, hogyha az ember komoly célt akar elérni, nem szabad visszariadni semmiféle eszköztől, és nem szabad megszámolni azokat, akiket a cél érdekében fel kell áldozni... Mi nem számoltuk a gój barmok ivadékainak áldozatait, persze a mieink közül is sokakat fel kellett áldoznunk, ennek árán azonban már most olyan helyzetet biztosítottunk a mieinknek a földön, amilyenről még csak nem is álmodhattak. Az, hogy aránylag kevés áldozatunk volt, megőrizte nemzetünket a megsemmisüléstől.”
Hát, nem tudom, kérdezd meg azokat a zsidókat, akik oda vannak, hogy mennyit vesztettek a 2.vh-ban. Persze, lehet, hogy ők is csak hazudnak és tesznek rá!
Végül is mára nem titok, hogy mennyi volt zsidó rendőrség a gettókban! Jüdische Ordnungsdienst volt a nevük. ( Raul Hilberg, Az európai zsidók megsemmisítése, Quadrangle Books Chicago) Minden zsidó személyes sorsa a zsidó szenátus döntésétől függött. (Judenrat) Az emberrablásokat, bebörtönzéseket egy az egyben a zsidó rendőrség hajtotta végre (kápók)!
A zsidók ily módon igen sikeresek voltak a tömeggyilkosságok végrehajtásában. ( Reb Moshe Shonfeld, A holokauszt áldozatok vádja Neutrei Karta of USA) Dr Israel Shahak elmondja, hogy majdnem minden adminisztratív feladat, a nácik irányvonalának kivitelezésére zsidó kezekben voltak és a zsidó együttműködők tették lehetővé a zsidó holokausztot és ők akadályozták meg a zsidó ellenállást! A zsidó gyereknek azt tanították, hogy jobban féljen a zsidó kollaboratőrtől, mint az ukrántól!
Ez a Shahak elmondja, hogy ő a varsói gettóban az első masszív megsemmisítési periódusban szinte nem is lehetett német katonákat látni! Csak tudja, ha ott volt! Persze őt mélységesen megveti, üldözi a zsidó társadalom! Ez az igazság őrzése zsidóéknál!
Szintén Shahak meséli el egy zsidó kollaborátor történetét, Moldetsky, aki a cionista munkáspárt vezetője, a bedzini szenátus vezetője volt sok ezer zsidót választott ki kényszermunkára és megsemmisítésre. A tömegdeportálásokra kiadott egy parancsot, ami remekül jellemzi a zsidók mély cinizmusát: Zsidók, vegyétek fel ünneplőtöket, és örömmel vonuljatok a gyülekezőhelyre. Senki ne maradjon otthon! Ki tudna ilyen kedves hívásra otthon maradni? Összesen 8000 embert ment Auschwitzba ekkor. A csecsemőket bezsákolták! Ez a Moldetzky az elsők között vonult be Palesztínába, pedig a zsidók 10 ezreit küldte a halálba! Végül a Bedzini zsidók bosszúja elérte és egy hegyi túrán kinyírták gyilkosukat! Ezt bizony őrizni kell, ezek a titkok valóban nektek nagyon jó lenne, ha rejtve maradna, elvégre igen ciki, ha kiderül, mennyi pénzt húztatok a holokamu-iparotokkal!
 Csókolom, Jó reggelt kívánok!
 
 
 
„Oly módon végzünk a szabadkőművesekkel - ha arra szükség van -, hogy azt a hittestvéreken kívül senki még csak nem is gyaníthatja soha; még halálos ítéletünk áldozatai maguk sem; valamennyien úgy halnak meg, mintha halálukat normális betegség okozná...
 
 
 
Befolyásunkra a lehető legkisebb mértékre korlátozódott a gójok törvényeinek végrehajtása. A szabadelvű törvénymagyarázatokkal megfosztottuk a törvényt tekintélyétől. A legfontosabb és elvi jelentőségű ügyekben és kérdésekben a bírák úgy döntenek, ahogy mi előírjuk nekik, és úgy látják az ügyeket, amilyen megvilágításba mi azokat a gój közigazgatás számára helyezzük.”
 
Kivel nem végeztek, ti? Vérszomjas barmok, pénztől megbomlott degeneráltak!  
 
„Amikor Izrael királya a fejére teszi az Európa által felkínált koronát, a világ pátriárkája lesz. Azoknak a száma azonban, akiket szükségszerűen fel kell majd áldoznia, sohasem fogja elérni azoknak az áldozatoknak a számát, akiket a századok folyamán a gój kormányok nagyzási mániája, egymás közötti vetélkedése követelt. A mi királyunk állandó érintkezésben lesz az emberekkel, a szónoki emelvényről beszédeket fog intézni hozzájuk, amelyeknek híre még ugyanabban az órában el fog terjedni az egész világon.”
Anyáddal kerülj érintkezésbe, hátha vissza lehet tuszkolni, mintha meg sem születtél volna!
 
 Fel kell vennünk oktatásunkba mindazokat az alapelveket, amelyek oly ragyogóan tönkretették államrendjüket. Mihelyt azonban hatalomra kerültünk, mindenféle zavaró tantárgyat el fogunk távolítani a tantervből és az ifjúságot az államhatalom engedelmes gyermekeivé fogjuk tenni, akik mint a béke és nyugalom támaszát és reményét, szeretik azt, aki uralkodik. A klasszicizmust-mint általában a régi történelem tanulmányozásának minden formáját, ahol is több a rossz, mint a jó példa - a jövő programjának tanulmányozásával fogjuk helyettesíteni. Ki fogjuk radírozni az emberek emlékezetéből az elmúlt századok mindama tényeit, melyek nem kívánatosak számunkra, és csak azokat fogjuk meghagyni, amelyek a gój kormányok hibáit mutatják be. Tanterveink előterében ilyen és hasonló nevelő-hatású kérdések tanulmányozása fog állni: a gyakorlati élettel kapcsolatos ügyek; a társadalmi rendből adódó kötelességek; a népek egymás közötti kapcsolatai; a rossz és önző példák kerülése, melyek ragályként terjesztik a rosszat. Ezt a programot külön terv szerint fogjuk összeállítani a különböző hivatás- és szakmabeliek számára, semmiképp sem fogjuk egy kaptafára hűlni az oktatást. A kérdés ilyen kezelése különösen fontos.
 
 
Sok évszázadnyi tapasztalatból tudjuk, hogy az emberek eszmék szerint élnek és azoktól vezéreltetik magukat, s hogy ezeket az eszméket leginkább nevelés útján teszik magukévá, mely egyformán eredményesen, bár természetesen különböző módszerekkel, mindenféle korban lévő emberre alkalmazható, ezért el fogjuk fojtani, és saját használatunkra lefoglalni az önálló gondolkozás utolsó szikráját is, miután eddig már amúgy is saját szempontunkból hasznos tárgyakra és eszmékre irányítottuk az emberek gondolkozását. A gondolkodási készség megfékezésének rendszere már érvényesül az úgynevezett szemléltető leckékkel történő tanításban. Ennek az a célja, hogy tunya, engedelmes barmokat csináljon a gójokból, akik csak akkor alkothatnak maguknak fogalmat valamiről, ha azt ábra formájában bemutatják nekik..
 
 
 
Az ügyvédi foglalkozás hideg, kegyetlen, konok embereket produkál, akiknek nincsenek elveik, s akik mindenütt személytelen, merőn legális álláspontot foglalnak el. Régi szokásuknak megfelelően minden ügynél azt nézik, mit ér a védelem szempontjából, és nem azt, mennyiben szolgálja a közjót. Rendszerint semmiféle ügyben nem utasítják vissza a védelem elvállalását, mindenáron felmentő ítéletet igyekeznek elérni, evégett felhasználva a jogtudomány legjelentéktelenebb szőrszálhasogatásait is, s ez által demoralizálják az igazságszolgáltatást.
 
 
 
 Ha majd elérkezik a pápai udvar végleges elpusztításának ideje, egy láthatatlan kéz ujja a Vatikán felé fogja irányítani a nemzeteket. Ha azonban a nemzetek rávetik magukat, mi majd a pápa védelmezőinek képében lépünk fel, mintha elejét akarnánk venni a vérrontásnak. Ezzel az ürüggyel be fogunk nyomulni a pápai udvar legbelsejébe, és nem fogjuk elhagyni mindaddig, amíg teljesen meg nem törtük a pápaság hatalmát.
 
 
 
Önök tudják, hogy a gój királyok tekintélyét azzal romboltuk le, hogy gyakran hajtattunk végre ellenük merényleteket ügynökeinkkel, nyájunk vak birkáival, akik néhány szabadelvű szólammal könnyen rábírhatók bűntettek elkövetésére, ha csak politikai színezetet adunk ezeknek a bűntetteknek.
Tudjuk, mániákusan merlényleteztek, semmi nincs már titokban!
 
Gazdasági válságokat idéztünk elő a gójok számára egyszerűen azáltal, hogy pénzt vontunk ki a forgalomból. Óriási tõkéket stagnáltattunk s vontunk el így az államoktól, úgyhogy azok kénytelenek voltak ugyanezekhez a stagnáló tõkékhez folytatólagosan kölcsönökért folyamodni. Ezek a kölcsönök kamatfizetési terheket róttak az államokra és a tőke rabszolgáivá tették őket... Az iparnak a tőkések kezében történt csoportosítása, ami által az kicsúszott a kisiparosok kezéből, felszívta a népek életerejét, s ezzel gyengítette az államokat
 
A jelenlegi pénzkibocsátás általában nem felel meg a fejenkénti szükségletnek, és ezért nem elégítheti ki a munkások összes igényeit. A kibocsátott pénz mennyiségének meg kellene felelnie a lakosság növekedésének, és ezért születésük napjától kezdve már a gyerekeket is számításba kell venni, mint pénzfogyasztókat. A pénzkibocsátás újjárendezése lényeges kérdés az egész világ számára. Önök tudják, hogy az aranyalap a vesztét okozta azoknak az államoknak, amelyek azt bevezették, mert nem tudta kielégíteni a pénzszükségletet, annál kevésbé, mivel kivontuk az aranyat a forgalomból, amennyire csak lehetett.
 
 
Minden államkölcsön annak következménye, hogy az állam gyenge lábakon áll és nem ért sajátjogainak érvényesítéséhez. A kölcsönök Damoklész-kardjaként lógnak az uralkodók feje felett, akik ahelyett, hogy ideiglenes adót vetnének ki alattvalóikra, kinyújtott kézzel koldulni mennek a mi bankárainkhoz. Idegen kölcsönök olyanok, mint piócák az állam testén, amelyeket nem lehet eltávolítani, amíg maguktól le nem hullanak, vagy az állam le nem rázza őket. A gój államok azonban nem rázzák le őket; továbbra is ragaszkodnak ahhoz, hogy egyre többet szedjenek magukra, úgyhogy menthetetlenül el kell pusztulniuk, kimerülve ettől az önkéntes vérveszteségtől.
 
 
Tehát mi is lényegében az államkölcsön, főleg az idegen államkölcsön? Az államkölcsön azt jelenti, hogy az állam kormányváltókat bocsát ki, amelyek a kölcsöntőke összegéhez mért kamatfizetési kötelezettséget tartalmaznak. Öt százalékos kamat esetén az állam húsz év elteltével hasztalanul fizet kamatokban az államkölcsönnel azonos összeget, negyven év alatt az eredeti kölcsön kétszeresét, hatvan év alatt annak háromszorosát és közben az adósság változatlanul megmarad - kifizetetlen adósságnak.
 
 
Kétségkívül nem szükséges további bizonyíték után keresni arra, hogy uralmunkat Isten határozta el. Ilyen gazdagsággal rendelkezve nem fog nehezünkre esni bebizonyítani, hogy mindaz a szörnyűség, amelyet oly sok évszázadon keresztül el kellett követnünk, végeredményben arra szolgált, hogy igazi jóléthez vezessen, - hogy mindent rendbe hozzon. Igaz, némi erőszakot is kell alkalmazni, de mégis helyre fog állni. Be fogjuk igazolni, hogy az emberiség jótevői vagyunk, hogy ezen a szétszaggatott és megtépdesett földön helyreállítottuk az igazi jót és az egyén szabadságát, s ezzel lehetővé fogjuk tenni, hogy mindenki békében és nyugalomban örüljön az életnek a kellő mértékletesség betartásával, feltéve természetesen, hogy szigorúan tiszteletben tartják az általunk hozott törvényeket.
 
 
Államhatalmunk nimbusza arra fogja késztetni a népeket, hogy képletesen térdre ereszkedjenek előtte, és hódolatteljes tisztelettel adózzanak neki. Igazi hatalom nem egyezkedik semmiféle joggal, még Isten jogával sem, vele szemben senki sem meri megengedni magának, hogy akárcsak egy arasznyit is elvegyen tőle.
 
 
Most rátérek annak ismertetésére, hogy milyen módszerekkel fogjuk mindenütt az egész világon megszilárdítani Dávid király dinasztiájának uralmát.
 
Elsősorban és mindenekelőtt ugyanazt a módszert fogjuk alkalmazni, amely már bölcseink számára is lehetővé tette a világ összes ügyeinek irányítását, azaz az emberiség tervszerû nevelését az általunk kívánt irányban.
 
Dávid utódainak bizonyos tagjai elő fogják készíteni a királyokat és örököseit hivatásukra. Ezeket nem örökösödési jog alapján fogják kiválasztani, hanem kiváló képességeik alapján. Be fogják vezetni őket a politika legmélyebb titkaiba és a kormány terveibe, de mindig gondoskodni fognak arról, hogy ezeken kívül senki se szerezhessen tudomást ezekről a titkokról. Ennek az eljárásnak az a célja, hogy mindenki megtudja, a kormányzást csak azokra lehet bízni, akiket beavattak az államvezetés művészetének titkaiba... Csakis ezeket a kiválasztottakat fogják megtanítani - sok évszázad tapasztalatainak összevetése révén - a már említett tervek gyakorlati alkalmazására, a gazdaságpolitika és társadalomtudomány terén tett megfigyelésekre, egyszóval azoknak a törvényeknek szellemére, amelyeket a természet maga állított fel megingathatatlanul az emberi kapcsolatok szabályozására.
 
Bölcseink kizárólag azoknak fogják átadni a kormányzás gyeplőit, akikben feltétlenül megvan a tehetség arra, hogy szilárd kézben tartsák a kormányrudat, akár kegyetlenség árán is.
 
 
Hogy a nép ismerje és szeresse királyát, elengedhetetlenül szükséges, hogy nyilvános helyeken mutatkozzék és beszéljen népével. Ez biztosítja a szükséges kapcsolatot a két erő között, melyet most terrorral elválasztunk egymástól.
 
Erre a terrorra szükségünk van mindaddig, amíg el nem következik az ideje annak, hogy mindkét erőt külön-külön alávessük befolyásunknak.
 
Nem szabad, hogy a zsidók királya szenvedélyeinek rabja legyen. Különösen áll ez az érzékiségre: jellemének olyannak kell lennie, hogy állati ösztönök semmiképp se kerekedjenek felül értelmén. Az érzékiség minden másnál jobban lerontja a szellemi képességeket és zavarja a tisztánlátást, amennyiben az emberi tevékenység legrosszabb és legállatibb területére vonja el a gondolatokat. Az emberiség Dávid szent ivadékaiból származó támaszának, az egész világ legfőbb urának minden személyes kedvtelést fel kell áldoznia népéért.
 
Erre kíváncsi leszek, ennyi tartás sosem volt bennetek!
 
 
Montefiore vallomása szerint Cion nem sajnál sem pénzt, sem bármilyen más eszközt ahhoz, hogy céljait elérje. Napjainkban a világ összes kormánya tudatosan vagy tudattalanul alárendeli magát Cion szuperkormányának, mert az összes kötvény és értékpapír ennek kezében van. Minden ország olyan nagy összegekkel van eladósodva a zsidóknak, amelyeket sohasem lesznek képesek visszafizetni. Az összes ügy - ipar, kereskedelem és diplomácia - Cion kezében van. Kölcsöneivel rabigába hajtott minden nemzetet. Az oktatás teljesen materialista irányvonalával a zsidók láncra verték a nem-zsidókat, akiket “szuperkormány”-uk javára befogtak. A nemzeti szabadságnak hamarosan vége, tehát a személyes szabadság is végéhez közeledik - mert ott igazi szabadság nem létezhet, ahol Cion az arany hatalmát használva uralkodik a tömegeken és a társadalom legtiszteletreméltóbb és felvilágosult rétegén. “ Akinek van füle, hallja meg.”
 
A Cion véréből született király - az Antikrisztus hamarosan egyetemes birodalmának trónjára emelkedik.
 
a Jegyzőkönyvek nyilvánosságra hozatalával a kitűzött célt megvalósítani - a köznép gyűlöletét a kis zsidók ellen felszítani - és egyben magukat rágalmazás áldozataiként feltüntetni.
 
 
a zsidó szabadkőművesség számára az antiszemitizmus jelenléte létfontosságú. Ha nincs antiszemitizmus, akkor szítanak a legaljasabb módszerekkel. Ezzel zsarolják a demokratikusnak mondott országok vezetőit. Az így szerzett pénzből a zsidó szabadkőművesek meghíznak, Izrael Államban, pedig atombombákat gyártanak a muzulmán országok sakkban tartására, majd pedig a messianisztikuskor eljövetelének és fennmaradásának biztosítására.
 
Á “bölcsek” a Jegyzőkönyvek nyilvánosságra hozásával pogromokat idéztek elő Oroszországban, amelyek jelentős zsidó tömegek Palesztinába történő kivándorlását eredményezték.
 
A “bölcsek” ugyanakkor egy ügynököt kerestek céljuk megvalósításának előmozdítására. Ezt a Jegyzőkönyvek, mint egy világgá kürtölt apróhirdetés, meg is hozták Adolf Hitler személyében. (223-225. oldal)
 
Már sok szót nem is érdemes ugyanarra a gondolat körforgásra fordítani, kit, hogyan ölnek meg, tesznek tönkre! A cél ez volt a vagyonokat felajánlva húzzanak ki a zsidók, mert másképp nem sikerült indulásra bírni, az egyébként nyugton élő zsidókat! Az antiszemitizmus is azóta létezik a szótárban, mióta Herzl Tivadar megalkotta, aki megálmodta a cionizmus hazáját Izraelben! Mellesleg ezek tényleg csonthülyék, mindenki antiszemita, aki nem arab, nem tartozik a sémi népek közé.
 
További jegyzőkönyvek ismertetése
 
1492-ben, Chemor, Spanyolország főrabbija tanácsért fordult a Konstantinápolyban székelő Nagy Szanhedrinhez, amikor a spanyol törvény kiutasítással fenyegette a zsidókat. A válasz a következő volt:
 
“Szeretett barátaim Mózesben. Megkaptuk a levelet, melyben aggodalmatoknak és szerencsétlenségeteknek adtok hangot, melyet elszenvedtek. Bennünk is ugyanolyan fájdalmat kelt hallani róla, mint ti magatoknak.
 
 
 
A nagy satrapák és rabbik tanácsa a következő:
 
1. Azt illetőleg, hogy Spanyolország királya arra kötelez benneteket, hogy vegyétek fel a kereszténységet: tegyétek azt, mert nem tehettek másként.
 
2. Azt illetőleg, hogy parancs van rá, hogy megfosszanak benneteket a tulajdonotoktól: fiaitokból legyenek kereskedők, hogy õk foszthassák ki apránként a keresztényeket.
 
3. Azt illetőleg, hogy megkísérlik elvenni az életeteket: fiaitokból legyenek orvosok és patikusok, hogy õk vehessék el a keresztények életét.
 
4. Azt illetőleg, hogy elpusztítják a zsinagógáitokat: fiaitokból legyenek kanonokok és lelkészek azért, hogy elpusztíthassák a templomaikat.
 
5. A sok más aggodalmat illetőleg: intézzétek úgy, hogy fiaitokból legyenek szószólók és ügyvédek, és ügyeljetek arra, hogy mindig keveredjenek bele államügyekbe, hogy a keresztényeket rabigába hajthassák. Ezáltal uralhatjátok a világot, és bosszút állhattok rajtuk.
 
Ne térjetek el ezektől az utasításoktól, amelyeket adunk, mert majd tapasztalatból meg fogjátok látni, hogy bármennyire is megalázottak vagytok, valóságos hatalomra fogtok jutni.
 
(Aláírás) A konstantinápolyi zsidók hercege “
 
Elmebetegek királya! Természetesen ismeretes a zsidó észjárás, ha az igazságot feszegeted, melyben az ő bűneik napvilágra kerülnek, akkor gyűlöletkeltő vagy! Van ebben a sátáni apában sok igazság, így gondolkodni, azt hiszem, senki nem mer széles e földön! Mindent kiforgatnak saját fellendülésük és hamis csodálatuk elérése végett! Ajánlanám a nagyon lehajtott fejjel való sétálást! Tisztességes embernek lesülne képéről a bőr, a tiétek, van olyan vastag, hogy királynak képzelje magát egy rakás szar tetején!
 
 
 
 
 
 
 
 
 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://berkilium.blog.hu/api/trackback/id/tr262675045

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Péter1 2011.02.21. 23:22:06

• Jézusom! Szerinted még kimaradt valami ebből az uszító dumából?
• Ez már az elmebetegség elmebaja?
• Néha az gondolom, hogy belülről már rádöbbentél a csavarra, talán sejted már, hogy megvezettek, de sajnos nem így van, hiszen továbbra is bugyog belőled az elfogultság.
• Te végezni akarsz bárkivel? Mi ez a vérengzés? Bárkiből vadállat lehet?
• Képes vagy egy uszító szöveg hatására kilépni a világodból, és már szóban pusztítod, aki soha nem ártott neked. Nem ébredtél még fel?
• Félelmetes, amit írsz, ez nem lehet a te gondolatod, mert ha igen, akkor soha nem ismertelek.
• Te zsidózol? Soha nem hallottam, hogy ilyen beteg gondolatok vannak a lelkedben.
• Na, már a történelem lett az erősséged. Évezredek? Nem lesz ez neked egy kicsit sok?
• Akkora ökörségeket írsz, hogy az már fáj. Neked fogalmad sincs arról, amivel etetnek!
• Szerintem nem biztos, hogy neked való kutatási terület a holokauszt, meg Auschwitz.
• Aki ilyen szöveget képes leírni, az nem gondolhatja magáról komolyan, hogy nem antiszemita!
• Te nagy zsidó ismerő, egyáltalán, találkoztál már zsidóval? Sejtem, biztos sokat olvastál róluk!
süti beállítások módosítása