HTML

magvas gondolataim

Friss topikok

Linkblog

Az állam nyugalma 3.

2011.02.26. 13:48 nadir

 

Azért, azt remélem, érzi mindenki, micsoda veszélynek vannak kitéve a rablók, tehát jogos a fellépésük, mint minden zsidó fellépés! Ezért a gyereket meztelenre vetkőztették, lábánál fogva fellógatták, brutálisan megverték, mielőtt elengedték, egy tető sarkára felnyomták!
A Hadashot jelentette, hogy egy 13 éves gyereket fogságba tettek, ujjait eltörték, élelem és orvosi ellátás nélkül tartották, mert apja nem tudta kifizetni a 750 dolláros váltságdíjat!
Jó bolt a szenvedés, egész életükben, ezen gyarapodtak, ebből sikerült felfegyverkezni, államot alapítani!
Hotam: 13 éves gyerek nem vallott a bátyja ellen, arcát szétverték, egész teste tele zúzódásokkal, ezután még órákig nem engedték inni, kényszerítették, hogy nadrágjába vizeljen és ürítsen!
Mennyi megaláztatást kellet elszenvedniük a zsidóknak a zsidó rendőrségtől a táborokban, megérthetjük véres bosszújukat, hiszen ezek a palesztinok olyan ádáz küzdelemben védik a jogos földjüket, hogy az felháborító!
Hadashot februári száma, Hebron belső forrásából idézve: botjaikat a fogvatartottakon törték el, nemi szervüket ütötték, összekötötték a foglyokat és futballt játszottak velük a hideg padlón! Aztán elektromos áramütésekkel szórakoztak, majd órákra kirakták őket az esőbe!
Izrael legfelsőbb bírósága cinkosa ennek a rendszernek, hiszen másképp nem is működhetne ilyen jól! A genfi konvenció, tiltja, a magántulajdon tönkretevését, tiltja a kollektív büntetést!
No, de adjunk a zsidó kezébe jogot, azt majd ő kezeli, mert ő kimondja a házrombolás nem jelent kollektív büntetést! Ennyi, az ügyet a zsidó bíróság lezárta, magát felmentette, de velünk szemben, ha ilyenre vetemednél, olyan kurvára gyakorolja rajtad a jogot, hogy életed végéig ülhetsz, ha ellene akár jogosan is elkövetsz bármit!
Szintén a genfi konvenció tiltja a megszállt területre a saját lakosság letelepítését! A zsidó, akkor átalakítja a jogot és kijelenti, hogy az általa aljas módon ellopott földön lévő települések illegálisak, ügy lezárva!
A nemzetközi jog szerint a megszállt területen nem vezethetnek be új adónemet, kivéve a pénzéhes zsidót! Aki, miután államosította a más tulajdonát, kijelenti, hogy az áruforgalmi adó jogos! Ennyi, ügy lezárva, foglalkozik ő szaros nemzetközi joggal?! Ő császárságot épít, teljhatalommal!
Minden megszállt területen az izraeli hadi törvényszék dönt! Azt tedd zsebre! Az általuk gyanúsított személyeket ( fogyatékos gyereket is, ugye) 18 napig eljárás nélkül fogva lehet tartani! A JOGÁLLAM! A gyanúsított nem fogadhat ügyvédet, ha mégis megengedik, az nem látogathatja az elítéltet! Ez az, és ők képviselik mindenfelé a jogot és vicsorog a pofájuk, ha a saját maguknak kijáró jogokról üvöltözve kioktatnak! Tedd meg ezt egy zsidóval, itt! Hencidától-Boncidáig tele lesz vele az újság, naponta 25-ször hallhatod tévében, rádióban, az összes zsidó egy emberként toporzékol, hogy itt a fasizmus, és neki joga van az összes nemzetközi jog szerint a tisztességes eljáráshoz!
A vallomások a fent leírt kínzások alapján születtek, de hát ezt ismerjük a II vh utáni táborok kínzásaiból, az AVH pincéiből! Ha zsidó vallomást akar, lesz!
Megengedték maguknak a jog kegyetlen képviselői, a vád, tények és per nélküli elzárást évekre! Amit akarnak, mert te nem vagy ember a zsidó szemében!!!!!!
 
HIVATALOS izraeli törvények (talmud) megengedik egy palesztin megölését csak azért, mert SAJÁT földjén álarcot visel, zászlót lobogtat, barikádot emel kőből vagy szemétládából, vagy ha felszólításra nem áll meg! Tehát, megtiltják a védekezés minden formáját, mert szeretne könnyedén vérengzeni, ha még kell némi föld a máséból, a nehézséget nem szereti céljai elérésénél, elvégre most már kijár neki ennyi meghurcoltatás után, amit elszenvedett!
Azzal, hogy a lobogó lengetését megtiltja, a nemzet életben tartását zúzza szét, még azt is felejtsd el, mert még éltetne valami, miközben a könyökömön jön ki, hogy hogyan védheti  meg joggal, ez a pokolfajzat a nemzetét! A világot teleaggatta a zászlójával! Több zászlója van magáról minden államban, mint a világ összes országának egyberakott lobogója, mindenhol jelezve van, hogy itt vagyunk, ám, nemzetünk van, ám, zászlónk is van, ám! Akard megtenni, hogy nem rakhatja ki a cionista, náci zászlóját! Addig élsz, egyből lesz millió jogi szervezet, ami arról vicsorog, hogy mi az, hogy nem pakolhatja ki a véres zászlóját!
 
Törvényeikbe foglalták halálos műanyaggolyók használatát keresett palesztinok csoportos kivégzéséhez, amit más jog tilt!
Nem hiszem, hogy akadna zsidó, akinek száját ne hagyta volna el, hogy azért kell a holo-hamura többet emlékezni mindennél, mert olyan nem volt a történelemben, hogy embereket csoportosan kivégeztek volna, el nem követett bűnökért! Gázkamrában! (amit David Colte-tól első kézből tudunk, hogy amíg feltárás címén jó ideig zárva tartottak, addig a bolsevik zsidó horda összetákolt ezt-azt, az összes szaros izmust ránk szabadították és erőltették iszonyú terrorral! Lenin, Marx, Trockij? Nevében orosz, és az nem számít, tudd, hogy kik ők!) Mennyit ölt és gyilkolt ez a kiválasztottságban tobzódó nemzet? Hány ember köszönheti kínját, baját nekik?
Ezek virágzanak mások vérén, verejtékén, kínján, mert nekik leírta az a zagyvalék talmudjuk, hogy azt csinál, amit akar, ő, és ő egyedül!
Mert, ami kiderült hivatalos dokumentumokból, az nem utal a talmudra, a cion jegyzőkönyvekre! Aljas rágalom! Gondolom egyesek jártasak annyira, hogy utána nézzenek, a törvények léteznek-e, avagy aljas rágalom a szegény szenvedők ellen!
Az intifáda során több mint 700 palesztint öltek le és van rá joguk! Miért nem fognak izraeli háborús bűnösöket tálalni? Hát, ott van, törvényben! Jog védi az összes vérengző vadállatot!
 
Amnesty International szerint egy kő eldobásáért 5 évig terjedő szabadságvesztésre ítélnek el! Mennyit kap egy zsidó ilyenért? Kitaláltátok? Semmit, elnézünk felette, észre sem szabad venni, mert illetlenség, látod, de nem mondhatod, mert megrágalmaznád hamvas lelkét!
Nna, de ott más a helyzet! Az a SAJÁT állama MÁR, és joga van megvédeni önmagát, a francia sem engedné, hogy valaki IDEGEN, az ő államában saját állampolgárai ellen tettlegességet kövessen el! Megvédenétek, ugye franciák, így tennétek?
Ja, hogy mi kicsit erősebben lépünk fel a zsákmányolt és jogtalanul használatba vett földön? Óh, ez csak azért van, mert nagyon félünk, hogy a mi szenvedésünk megismétlődik, csak ezért, talán majd, ha egyszer enyhül bennünk a megrázkódtatás kicsit szelídülünk! 
 
Avigdor Feldman: „Mindenki-rangtól és más dolgokban való véleményétől függetlenül egyetért abban, hogy egy arab életének értéke nulla!” Akik tájékozódás nélkül fröcsögnek, azoknak a kurva gyors, objektív tájékozódást ajánlom! A világon a legegyszerűbb dolog, rávágni valamire, hogy hamis, és ezzel bevágni az ajtót, ezzel is támogatva az összes mások kárára történő mészárlásokat! Nem baj, hagy tegyék, az én fajtám, gratulálok, mindig a gondolkodás volt az erősségetek, de csak abban, kit, hogyan raboljatok ki, hogyan uralkodjatok gátlástalanul, hogyan szerezzétek a pénzt mások vérén, de végig a történelem során!
Ja, persze, az összes író, történész, régész, mind rasszista! Aki mást talál, mint amit ők el akarnak hitetni magukról, az egy rohadék gyűlölettől fröcsögő, rasszista, fasiszta barom, aki meggyalázza a szentté üdvözült, bűntelen kiválasztott nép önképét, aki összemeri sározni és elmeri homályosítani, nna, azt kell torkon ragadni, és addig rázni, míg szusz van benne, mert az árt a zsidóság jó hírének! Neki, én ártok, nem a rokonai, akik mészárolnak Palesztinában, én, aki összeszedtem egy töredékét annak, amit ők tesznek nemzetekkel, azért zsidó logika szerint, én vagyok egy elfajzott állat! Az, amit ő tesz, az nem az, rosszul látod, öcsém, fasz, rasszista vagy, nácista! Az, nemzetvédelem náluk, EGYEDÜL NÁLUK és Amerikától Magyarországig kevés kivételtől eltekintve, egyetértenek, egyetértenek abban, hogy ők a legjobb úton járnak! Ebben a hitében meg nem ingatsz egyet sem, akik közülük nem értenek egyet velük, nyugodjatok meg ugyanazt a vicsorgó ellenvéleményt, kapják és piszok sok átkot, mint én, ezt a fórumukról tudom, ott is kb. ugyanaz megy, mint itt, egyes ember részéről!
Nem újdonság!
Gaza Beacban az egyik legjobb INTERNÁLÓTÁBOR palesztinoknak, a legtöbb ember a perére vár, mert megpróbálta az ellopott földjét megvédeni, mert a nemzetét éltetni meri!
 Vád: követ dobtak a komoly fegyverekkel, bombákkal, repülőkkel legjobban felszerelt ország vérengző katonáira, könnyes dühében esetleg, mert a gyerekét ez az emberi hulladék agyonverte a szeme láttára!
Nem kavicsokkal kéne hajigálózni, kőlavinát indítani! Másik vád: illegális szervezet tagja! Mennyi az izraeli illegális szervezet? Az, más, ők félnek, hogy megkövezik őket, csak azért mert zsidó, és a világ rasszista szemét nácikból áll, akik mindig a kis zsidót bántják!
A legtöbb perére váró, tizenéves! Gondolom, iszonyatos fegyverkezésbe kezdtek, és ölik, bántják a szegény, végre hazát találó zsidóságot! Ezt onnan tudhatod, hogy tele a tévé a megölt, megkínzott zsidókkal, akiket a palesztinok brutális módon terrorizálnak!
Majdnem minden éjjel, miután kihallgatásaik alatt megtörték a gyanúsítottat (a módszereket megismertük), a Shin Bet( titkos szolgálat) listákat szállít a hadseregnek, a gyerekek barátainak nevével! A katonák minden éjjel kimennek a városba és 15-16 éves gyerekekkel térnek vissza! Összezsúfolják őket, fogaik vacognak, és a zsidó már megint élvezi hatalmát, egy kissé megleckéztetés végett jól megrugdossa őket, megnézik, amint levetkőznek, hogy jobban lássák, hogyan remeg a térdük, nagy emberek! Ők csináltak először holo-hamut, büszkék!
A verés után, ha felébresztik az orvost, mert a további verés hatására sem múlik a gyerek epilepsziás rohama, akkor a „doki” üvöltve előjön, és közli:- hogy halj meg és kívánja, hogy bárcsak mind meghalna! Azt elhiszem, nem lenne élő tanú többé a gyilkosságaikra!
Az ügyelet végén sokszor rettenetes sikolyokat hallani! Mengele nem zsidó volt, hanem német, náci geci (zsidó fórumról)! Nem hiszem, hogy valaha még ezt be tudnátok bizonyítani!
A börtön körül 12 őrtorony áll, amik hasonmásai a történelemkönyvekben látottaknak!
Remélem, mindenki érti, hogy a szisztéma nagyon bejött nekik, itt kezdték, ott folytatják!
Avigdor Feldman: Gázában, a mi biztonsági szolgálatunk, mintegy titkosrendőrség működik ( imádják a titkos szolgálatokat, csak azt tanították, hogy mások voltak, a többi stimmel), az internálótáboraink gulágokként működnek, katonáink börtönőrök, vallatóink, kínzó emberek! Az újságíró valószínűleg hazaárulóként van nyilvántartva, megkapja biztos, hogy nem eléggé zsidó!
Az intifáda 40 hónapjában több mint 10 ezer izraeli állampolgár egyenruhában vonult a kerítések között, halotta a hajmeresztő sikolyokat, látta a fiatalokat kint, bent megkínzottan feküdni és az ország gazdagodott és hallgatott (pl. váltságdíj), polgárai öntömjénjükben fürdenek, üzletembereik, politikusaik tárgyalásokra utaznak, mert baszottul szeretnék békés úton rendezni konfliktusukat ezzel a bárdolatlan néppel, de hát nem lehet velük, elvégre tanulatlan állatok!
Közben az öltönybe bújt, jól táplált zsidóság üvölt, hogy mekkora rohadék mindenki, aki ezt lemeri írni, és micsoda jogaik vannak, és csak jogosan jár el,(elvégre lefektette, beiktatta, amit akarsz), s én, aki ezt a rengeteg hamis információt összeszedtem, én és egyedül én vagyok a nácizmus faragott példánya! Hogy ezt, mindegyik tudja, ez beszarás, de azon kívül semmit! Annyira odavan magától, hogy ideje nincs gondolkodni!
Mellesleg, tudod-e hogy az összes magyar és német egy rohadék? Tudod, miért? Mert nem bírtad megállítani a zsidó titkosrendőrséget és hagytad, hogy annyi zsidó elpusztuljon és nem mentetted meg e drága népet! A civillakosság is hibás a zsidók haláláért, mert biztos, hogy tudták, mi folyik a táborokban, csak mindegyik hallgatott, mert lelkünk mélyén mind ott hordozzuk a nácizmus lelkületét! Ezért döglöttünk volna meg a vörösiszap folyamban!

10 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://berkilium.blog.hu/api/trackback/id/tr792692440

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Péter1 2011.02.26. 18:22:06

Tudod, ha egy jóérzésű ember a földön fekve lát egy másikat, függetlenül attól, hogy nő, vagy férfi, gyerek, vagy felnőtt, összeszorul a szíve, mert sajnálja. Halmozottan jelentkezik ez az érzés, ha az emberek tudatos magatartása miatt kerülnek mások veszélybe. Ezért, én elítélek minden háborút a földön, és nem értek egyet semmiféle magyarázattal.

Képeken látni sérült kisgyermekeket, akiket felnőtt emberek fegyverei sebeztek meg tragédia, és nem lehet rá semmi mentség. Mint ahogyan a katonák kegyetlenkedéseit sem értheti meg épeszű ember.
Mégis megtörténik évezredek óta, amióta az emberek a földön élnek. Miért?

Kegyetlenkedésekről írsz, amit valakik elkövettek, de miért általánosítasz az elkövetők esetében?

De hiszen, te ugyanazt teszed, amit szerinted, a zsidók! Vizet prédikálsz, és bort iszol!

Azt írtad, hogy a zsidók kürtölték tele a világot a „németek” kegyetlenkedésével. Az egész „német” nép kegyetlenkedett?

Milyen gyorsan beleestél a saját csapdádba.

Mi a célod ezekkel a horror felvételek bemutatásával, hogy megértő, együttérző embereket toborozz a képek hatására. Azt szeretnéd elérni, hogy egyemberként kiáltsák veled együtt, hogy mindezeket a sérelmeket kollektívan a zsidók követték el?

Nem tudtam, hogy így nőnek ki a földből a nemzetközi jogászok. És, Izrael törvényeit is ismered. Aztán te hol tanultad ezeket? Nem baj, ha sehol, csak akkor igyekezzél a források szigorú közlésénél maradni, mert ellenkező esetben hamar oda fogunk jutni, hogy vak vezet világtalant.

Visszatérő témád a holocaust revizionista nézeteinek élményszerű terjesztése.
Nem gondolod, hogy elég otromba dolog hatvan év után azon elmélkedni, hogy igaz-e, hogy hatmillió ember pusztult el koncentrációs táborokban, vagy csak - szerintetek - ötmillió? Micsoda arcátlanság azzal gúnyolódni, hogy ezek nem mind gázhalállal haltak, hanem „csak” éhen. Kiveszett az emberiesség az agyatokból?
Te, aki ezeken a képeken keresztül akarod bizonyítani az igazad, nem gondoltál arra, hogy ezek a felvételek is csak egy fajta tanúvallomások, mint ahogyan a koncentrációstáborok megbélyegzett (mint a barmok) túlélőinek vallomásai is azok, mégis hiteltelenné váltak a szemeitekben?
Mert a tömegsírba dózerolt, és elégetett emberi maradványokon nem végeztek a háború után igazságügyi boncolást. Forog a gyomrom az ilyen felháborítóan képmutató embertársaimon.

Megint odajutunk vissza, mint az elején.
Megdönthetetlen véleményed van valamiről, amiről a legcsekélyebb adataid sem hitelesek.

Egy valamirevaló újságíró, ahhoz, hogy riportot készítsen, leutazik az esemény helyszínére, és a saját szemével, fülével tájékozódik, majd hiteles adatokat rögzít, és megírja az egészről a véleményét.

Lássuk te honnan tájékozódtál? Jártál életedben a Közel-Keleten, vagy esetleg valahol Európában egyetlenegy „haláltáborban”?
Rendben, legyen „munkatábor”, hát ott csak jártál, és akkor a „tapasztalataid” alapján elhihetjük neked, hogy az egész csak egy „kamu”.
Jó, elhiszem, hogy lerombolták, és megsemmisült, és nincs, de akkor mire ez a revizionista gondolkodásod.
Az olvasmányod alapján?
Végül, igen, elfogadom, mert ez is egy útja a megismerésnek, hiszen az internet világában ledőlnek a „falak”, meg a távolságok, bár a hitelességét némely esetben megkérdőjelezném így is.
De, akkor legalább arról tájékoztathatnád a kedves olvasóidat, hogy melyik oldalakról töltötted le a vérfagyasztó képek sokaságát, vagy mely oldalon, mely szerzők írásai győztek meg ilyen mélyen arról, hogy itt egy világra szóló „kamu” van.

Tudod, a tárgyilagosság mindenképpen sokat emelne az írásod értékén.

Péter1 2011.02.26. 20:35:13

Tudod, azért elgondolkoztam a dolgon, amit legutóbb olvastam tőled, hogy ezek a „zsidók” milyen erőszakos népek lehetnek, olvastam, (a megvezetett médiában) hogy fényes nappal lőttek vissza rakétákat olyan épületekre, ahonnan korábban a Hamas rakétákkal támadt békés (bár szerinted ilyen fogalom nem is létezik) zsidó területeket.

Érdekes, hogy senkit nem zavart, hogy ezek az épületek gyermekintézményekként működtek, legkevésbé azokat az arab terrorszervezeteket, akik szándékosan telepítették a harcálláspontjukat iskolák, kórházak, óvodák helyére, hogy ezzel, mintegy „élő falat” vonjanak a (bátor) harcoló egységei elé.
Milyen példamutató bátor magatartás.

Természetesen, a válaszcsapás eredménye mindenkit sokkolt.

Szerintem is koholmány, csak a te forrásaid megbízhatóak.

De, ne keveredjünk mások bűneibe, hiszen van mit aprítani a tejbe nekünk itthon is.

Gondolod, hogy a palesztin testvérek becsukott szemmel olvassák a magyar cigányüldözésekről szóló híradásokat?

Nem gondolod, hogy elrettentő dolognak tűnik a szeműkben, hogy demokráciánkban, itt Európa közepén, egy magas kultúrájú nép, mint például a magyar, pusztán passzióból, mert elégedetlen a munkához való viszonyukkal, automatafegyverekből lövi - mint a vadállatokat - a kisebbségben élő cigány lakosságot.
Majd elfelejtettem, előbb rendszeresen felgyújtották a szerencsétlenek házait, majd az égő házból menekülő gyerekeket, felnőtteket - mint a vurstliban a hurkapálcikákat – lelövöldözték az ártatlanokat
Na, nem egyszer fordult elő.

Hogy éreznéd magad, ha palesztin testvéreid téged okolnának, mint „magyart” ezekért a bűnökért?
Mert ugye ezek „semmiségek” a világhálón legalábbis naponta lehet olvasni ilyen, és ennél sokkal durvább megjegyzéseket a kisebbségben élő becsületes honpolgárainkra vonatkozóan, akik lélekszámukat tekintve ugyan még kevesebben vannak, de nemsokára nem is biztos, hogy kisebbségnek tekinthetők.

Ugye, hogy van mit söprögetni a saját házunk táján.
No, azt hány felvételt láttál a szétlőtt cigány gyermekekről?
Elhallgattatta a „zsidó” média?

Vagy ezeket is ők ölték le? (lehetne legalább a fiókodban egy verzió erre az esetre)

Te, hogy emlékszel, nem ezeket hurcolták együtt a zsidókkal a táborokba?

Ahol, természetesen nem történt semmi rendkívüli velük, csak a német emberbaráti szervezetek dolgoztatták őket a jobb életfeltételek reményében, mert, hogy otthon már nem volt elég munka.
Revizionista hittestvéreid hamarosan bebizonyítják majd azt is, hogy önként jelentkeztek mindannyian a „marhavagon” utazásra.

szabir 2011.02.26. 22:57:38

Péter1!

Nem kellene annyit erőlködnöd, mert a valóság nem a hitedből táplálkozik, legfeljebb számodra. A zsidók, önnön kiválasztottságuk hitétől hajtva, a képeken is látható szörnyűségeket -IS- elkövették. Ezeken kívül még számosakat, amikről neked még fogalmad sincs.
Annyi energiával, amennyit NADIR bejegyzéseinek bírálatára fordítottál, tájékozódhatnál alternatív forrásokból is! Vannak zsidó szerzők is, akik nincsenek elvakítva a cionista média gépezet által.
Egy faját és kultúráját szerető zsidó ember a legtöbbet azzal tehet sorstársaiért és népe becsületéért, hogy elválasztja az ocsút a búzától, az embertelent az emberitől, a gonoszságot az erkölcsöstől, az igazat a hazugságtól. Persze ez macerás.
A TEREMTŐ ATYA nem véletlenül küldte JÉZUST a zsidók közé! Ott volt rá, már akkor is, a legnagyobb szükség!

Péter1 2011.02.27. 15:12:48

@szabir:

Szabir!

Örömmel üdvözöllek a „valóság” egyedüli ismerői között, akik kritika nélkül hitelt adnak az alternatív forrásoknak, és belső hang hatására tagadják, hogy más hiteles forrás is létezhet, mert a „cionista média” mindent befolyásol.

Valószínű tévedés áldozata lettem, amikor azt hittem, hogy „erőlködés nélkül” elmondhatom egy hozzászólásban a véleményem, még akkor is, hogyha ez fölös „energiámat” emészti, és Nadir bejegyzéseinek bírálatával jár.
Vagy itt csak azoknak a véleményének van helye, akik - gondolkodás nélkül - bólogatnak?

Köszönöm tanácsaidat, és igyekszem még többet meríteni az alternatív forrásokból, de elmulasztottad felhívni a figyelmem melyikre is szenteljek több időt?

Ismerem egy részét az „elvakulatlan zsidó” szerzők műveinek, persze ez még nem elegendő ismeretanyag ahhoz, hogy vitába száljak bizonyos állításokkal, ezért egyetlen mondatommal sem mertem cáfolni Nadir „tényállításait”, pusztán a hozzáfűzött elfogult, stílusában bántó, kifejezetten uszító, helyenként bárdolatlanul megfogalmazott véleményét bíráltam.

Szóhasználatodból következtetve úgy ítélem meg, hogy te sem állsz messze a „fajelméletektől”, de engedd meg, hogy helyreigazítás helyett átnyújtsak számodra egy idézetet a „cionista zsidó médiából”:

„Mértékadó tudósok között a XIX. század közepe óta nincs vita abban, hogy minden ember ugyanabba a fajba tartozik, ennek a fajnak a tudományos neve a Homo sapiens, az emberek közötti különbségek ahhoz sem elég nagyok, hogy külön alfajokba soroljuk őket, minden ember tehát a Homo sapiens sapiens alfajhoz tartozik.
Külön alfaj például a neander-völgyi ember, a Homo sapiens neanderthaliensis.
Mégsem mondhatjuk azt, hogy az emberek között nincsenek különbségek. Az antropológia tudománya több száz éve csoportosítja a különféle jellemző embertípusokat. Ezeket a típusokat nevezik rassznak.
A rassz kifejezés ebben az esetben pusztán biológiai, rendszertani értelemben használatos és nem kapcsolódik a rasszizmushoz. Ez utóbbi egy olyan szellemi irányzat, mely a külsődleges különbségekhez belső különbségeket (például az értelmi képessegekben meglevőket) vagy értékeket társít (egyes típusokat magasabbrendűnek tekintve másoknál). Ez utóbbiakat azonban tudományos módon sohasem sikerült igazolni.”

Remélem nem sértettelek meg, hogy elválasztottam az „ocsút a búzától”, és nem is volt olyan macerás, bár (véleményed óta) sajnos, nem tartom magamat „zsidó embernek”.

Sejtem, hogy ez megint bántani fog, de Jézus - az Írás szerint is - zsidó ember volt, nem kellett küldeni a „zsidók közé”, ott született.

Néha az ördög a részletekben van elrejtve.

Tisztelettel:
Péter1

szabir 2011.02.27. 20:15:56

@Péter1:

- Nem tartom magamat a valóság egyedüli ismerőjének, csupán keresőnek.
- A forást magadnak kell megtalálnod, ebben nem segíthetek. A lelkiismereted lehet a legjobb tanácsadód. Gondold azt is meg, hogy az ellenzék képviseletében fellépő legismertebb szervezetek és személyek nagy valószínűséggel ugyanazon háttérhatalom által vannak pénzelve és mozgatva, többszörös áttéteken keresztül. Hogy esetleg ezt maguk sem veszik észre, nem változtat a tényeken.
- A faj kifejezés használata részemről választékosság szándékát tükrözi, ugyanis nem tudhatom, olvasóim közül ki az aki fajként, ki pedig kultúrális identitásként kezeli a zsidóságot. Jellemző, hogy te már fajelméletről beszélsz, holott a rasszizmus és a fajelmélet kimondottan talmudi kategória és leginkább a zsidó mentalitásra jellemző. Véleményem szerint a zsidóság kultúrális kategória és eszerint is kell kezelni.
- Jézus zsidóságának cáfolatával a Biblia is tele van, de elég csak az ő tanításait elvető és személyét megvető talmudista zsidó gondolatokkal tisztában lenni, hogy világosan lássunk ebben a kérdésben.

üdv: szabir

szabir 2011.02.27. 21:00:00

@Péter1:

- Nem a valóságot keresem, hanem az igazságot. A valóság ott van a képeken, kendőzetlenül. Igazságban pedig csak az állja meg a helyét a szememben, ahol egyik ember sem tarthat igényt több jogra, nagyobb kenyérre, kedvezőbb elbírálásra a másiknál pusztán származása révén. Már pedig, ha egy népcsoport magát a többi nép fölé kívánja emelni és ennek megfelelő eszméket terjeszt, gazdasági és politikai hatalmával visszaél, szellemi és fizikai terrort alkalmaz más népekkel szemben, akkor ezt nem tekinthetem igazságosnak, még ha valóságos, akkor sem. A küzdelemben két oldal van. Az egyik önnön kiválasztottságának hamis tudatával kíván a többi nép javainak kizárólagos birtokába kerülni és céljának elérésére szellemi, pénzügyi, gazdasági és katonai terrort is alkalmaz. A másik fél pedig az élethez való jogáért küzd egy olyan eszme ellenében, amely a kiválasztottnak tartott népen kívül mindenki mást barmoknak tekint és szolgaságra vagy megsemmisítésre szán. Ebben a harcban -előbb vagy utóbb- mindannyian állásfoglalásra fogunk kényszerülni. Ez nem származási kérdés, ez erkölcs és etika kérdése, azon túl, hogy vethet téged a sorsod bárhová, születhetsz zsidónak vagy gojnak, de az 'embernek lenni' kérdését neked kell eldönteni. Ez nem származási kérdés, ez szellemi minőség kérdése. Ennyit a fajelméletről.

aquamarineblue 2012.07.20. 11:20:28

Szerintem nehéz egy népet támadni ha nem a saját hazájában van jelen. Márpedig a zsidó államnak kikiáltott terület Palesztina és nem izrael. Támadásról a Palesztinok beszélhetnek mert Őket megtámadták, országukat lerombolják és ez ellen az amcsi seggnyaló országok (például mi)semmit sem tesznek. Innentől már csak az a kérdés, hogy a zsidók miért teszik a gyermekeiket a kirakatba? Céltáblának?

Azt pedig kedves Péter, az Egy (nedvesen sikamlósan csúszik át néhány apró tényen) kérlek nézd el a népnek, hogy teljesen azonosul, DE nem azonos pár emberrel, akik elkövetek bűncselekményeket (cigányok mészárlása gépfegyverrel)
A Palesztinában élőket katonasággal, teljes harci arzenállal az illegálisan elfoglalt földterületen parancsra gyilkoló izraelinek nevezett zsidó hadsereg gyilkolja évtizedek óta. Ilyet Afrika pár országában látni és terrornak hívják ahová olyan szívesen masíroztatná még haderejét a csillagoslobogós álszent olajos banda ha érdeke fűzné hozzá.

Na ezen siklik át a kedves tekintete, mert izraelt megkérdőjelezhetetlennek tartja, holott már a gyökere sincs meg, nemhogy az alapja.

Don Calo' · http://gangstersinc.tripod.com/Vizzini.html 2012.11.14. 17:40:55

Ezek a férgek az idős és tolószékben ülő Jaszin sejket is éppen így lőtték ki rakétával felülről. Egy mozgáskorlátozott nagyon idős embert! Izrael bűnei a Holdig érnek már és még annál is magasabbra!
Halál a cionista zsidókra, halál Izraelre!
Death to Israel! Al maut li Israel!

béla lászló 2012.11.15. 20:18:03

Végigolvastam az írásodat. Nem volt könnyű. Közben többször is kinyílt a bicska a zsebemben. Nem csak a leírt és bemutatott borzalmak láttán, hanem azért is, mert átéreztem írásodon az Isteni igazságosság iránti szomjadat. Nem vagy egyedül, ezt te is tudod.
Mindenki tudja aki figyel, hogy náluk véresebb fasiszta még nem élt ezen a bolygón. De had mondjam el neked, hogy nem csak a saját hatalmuk védelmében, szadista hajlamaik kiélésében követik el a dolgaikat. a legvérlázítóbbakat, azért teszik, hogy benned. és mindenkiben féktelen gyűlöletet ébresszenek. Ameddig ezt sikerül elérniük, nyeregben maradnak. A te gyűlöleted jelenti az ő erejüket. Ne gyűlöld, szánd őket!
Miért? Mert ilyen hulladéknak kellett megszületniük. Így kell élniük, anélkül, hogy tudnák, miket tesznek. Elékezz, Jézus mit mondott róluk: "bocsáss meg nekik atyám, hisz nem tudják, mit cselekszenek". Tényleg nem tudják. Náluk a kegyetlenség erény, a szadizmus "jog" a hazugság kötelesség, a gyűlöletkeltés cél. Ebből élnek. Ezért ne gyűlöld őket. Minden jóérzésű ember kötelessége, minden eszközzel védekezni, hatalmuk felszámolásáért a világ bármely pontján, minden módon harcolni, de gyűlölet nélkül.
Nem süllyedhetünk az ő szintjükre. Hatalmukat, elpusztításuk nélkül kell megtörni. Meg lehet!
Bővebb véleményemet megtalálod az "évszázados átverés" c. blogomban.

yuing 2014.05.11. 12:53:55

Hihetetlen,hogy e modern világban ezt is meg-merik tenni !! ?
süti beállítások módosítása