HTML

magvas gondolataim

Friss topikok

Linkblog

Amit a tévében soha nem akarnak bemondani!

2011.02.23. 17:49 nadir

 

A cionista ismeretterjesztés azt mondja, a zsidóknak joguk van Izrael megalapításához, és állampolgáraik maximális megvédéséhez!
 
Honnan lett Izrael?
 
Ezt Benjamin H. Freedman beszédeiből ismerheti a világ. Ő egy sikeres new yorki üzletember volt. Szakított a szervezett zsidósággal a judeo-kommunista győzelem után és vagyonának nagy részét az USA-t beborító zsidó zsarnokság felfedésére szánta. Tudta, miért teszi ezt, hiszen a zsidó szervezetek legmagasabb szintjén állt. Ő 1890-ben született, tehát, ismerte, mi történt az első vh.-nál. Németország megnyerte a háborút. Nagylelkű békeajánlatot tettek az angoloknak status quo ante basis. Hagyjuk abba a háborút, és minden maradjon a régiben, ahogyan volt a háború előtt. Angliának nem nagyon volt más választása, mert ha folytatja, el is veszíti.
Amíg az angolok ezen agyaltak a német cionisták a brit háborús kormánytanácshoz mentek.
Felajánlották nekik, hogy megnyerhetik a háborút, az Egyesült Államokkal szövetkezve, ha a végén nekik adják Palesztinát, mert ez náluk így megy! Ugye, épp így lehetett volna Argentína is, csak azok sem nézték jó szemmel, ezért kellett a „B” tervet megvalósítani. Angliának ehhez semmi joga nem volt! Ennek ellenére 1916-ban megtették ígéretüket!
Az, hogy mennyire köpönyegforgatók és hazugok, jól mutatja, hogy abban az időben Amerika német-barát volt. Az újságokat zsidók irányították (most is) a bankárok zsidók voltak (most is) minden média és tömegkommunikáció zsidókézben volt (most is). A zsidók, pedig akkor német-barátok voltak, mert sokan onnan jöttek és szerették volna, ha Németország megveri a cárt. Ekkor hirtelen jó zsidó szokás szerint elárasztották az újságokat a német ellenes cikkek! Ahogy szokták, kitaláltak mindent, levágják a németek a csecsemők kezét, a Vöröskeresztes nővéreket lelövik, volt minden, de hát ez más, ez zsidó hazugság és az nem számít! Letagadják, ha másképp nem megy, szemközt lő! Elvégre szentekről vagy jót, vagy semmit!
 
Nem sokkal ezután Wilson hadat üzent, mert a londoni cionisták telexeket küldtek Brandeis bírónak, hogy dolgozza meg Wilsont, mert megkapták az angoloktól, amit akartak! Valójában így sodorták bele Amerikát ebbe a háborúba, akiknek semmi közük nem volt egyébként az egész mocskos zsidó ügyködéshez, hát ezért kellett az életüket áldozni!
 
Miután mindent szájuk íze szerint elrendeztek, elmentek Angliába és megkötötték a Balfour-nyilatkozatot, melyben valójában csak annyi volt, hogy a háború után megfizetik a cionistákat, de hát egy zsidó ilyennel nem foglalkozik.
Mikor a háború után a németek elmentek a párizsi békekonferenciára 1919-ben ott 117 zsidó ült, vezetőjük Bernard Brauch volt. Freedmann is ott volt, tehát elhiszem, hogy nem rágalom, hanem igazság, amit mond! A zsidók ott, épp Németországot darabolták fel (így szokták, ez ismerős nekünk is), oszd meg és uralkodj!
Itt elkezdődött Németország fejése, pénz és pénz kellett az államalapításhoz, meg eleve a zsidónak! A németek, csodák csodája, ezt rossz néven vették, úgy érezték, eladták őket, pedig aztán náluk addig a legjobb élete volt a világon a zsidóságnak, persze egy zsidó nem érti, miért voltak sértettek? Izraellel nem tehetnél ilyet, de hát övék a világ, ők bárkivel azt tesznek, amit akarnak!
Csak annyira aljasok, hogy mikor az első kommunista forradalom megbukott 1905-ben és menekülniük kellett Oroszországból, mind Németországba menekült, akik befogadták őket és igen tisztességesen bántak velük! Mit várhatnánk cserében, minthogy eladták a németeket hálából, mert a Herzl kitalálta, hogy zsidó központ legyen vagy itt, vagy ott.
 
Németország volt olyan gáláns, hogy ekkora pofon után sem bántotta az országában élő zsidókat (ez az, ami viszont a zsidókat nem jellemzi). Nekik Kol Nidre-jük van! Ami épp annyi, hogy egy háromszor elmondott imával mentesíti magát minden fogadalma, ígérete esküje és szerződése alól és röhög a markába! Isten neki megengedi, hogy ott verjen át, ahol akar! Jó szokásuk szerint, hasadt tudatukhoz méltón mindenből kettő van nekik, egy, amit a kegyes és alapvetően béketűrő emberek elé tárnak, aztán egy azokra az időkre, mikor már nem látod! A világ felé szent, befelé szenny. A zsidók között is van sok, aki ezekkel nem ért egyet és élné az életét, mint mindenki, de talán nekik még rosszabb, mert a saját népük közösíti ki őket! Részvétem, talán nektek is mellénk kellene állnotok és harcolni a cionista világuralom ellen!
 
Európában a kommunisták 98%-a zsidó volt, tehát ne legyen senkinek sem kétsége, kik élték ki az AVH pincéiben mérhetetlenül perverz kínzási hajlamaikat!
 
A zsidók a németek kijátszását titokban akarták tartani, mint minden szennyet, amit elkövettek a szenteknek látszó teremtmények. A németek diszkriminálták, kerülték őket, de nem bántották.
Ez nem tetszett a szenteknek, hát, miért is értenék, mit követnek el, ők ártatlanok, itt a többi nép a szemét, aki a disznóságaikról mer beszélni!
Az amszterdami zsidó konferencián követelték, hogy a németek helyezzenek vissza minden zsidót az állásába, mert így velük nem lehet bánni!
A németek ezt visszautasították. Ezt a zsidó nem érti, miért, a többi nép viszont igen! A vérig sértődött zsidóság ezek után Amerikában egy országos rádióbeszédet tartott, amelyben elmondták, hogy ők most Szent Háborút indítanak a németek ellen, és a megadásukig éheztetik őket. A világot bojkottra hívták Németország ellen, akik élelmiszer-behozatalra szorultak. A szokásos álszent pofátlanságukkal az önvédelmükről beszéltek, mintha az előzmények nem is történtek volna meg, csak csupán a németek antiszemétizmusa, rasszizmusa a semmiből kerekedve diszkriminálta volna őket!
Ez a zsidók egyik jól működő rendszere a világ ellen! Mindent számítsunk onnan, hogy nem bánnak velünk megfelelően és a történetnek nincsenek más részletei! A propaganda készítésében nagy császárok! Ez megy nekik a mai napig! Aki német dolgokat árult, azokat kikiáltották gyilkosnak és őrök álltak minden boltnál!
Így hiteti el a zsidóság az igazát, ami nincs, de aljas eszközeik, azok vannak és Amerikát, de az összes többi országot is ők irányítják, a háttérből mindenképp!
 
Nos, ezek után feltették a kérdést a németek, kik ezek, akik megbénítják iparunkat, kidobják embereinket a munkahelyeikről? Kezdtek elfajulni a dolgok, bár a németek helyében az összes zsidót ki kellett volna utasítani, úgy, mint annyi országban tette az idők folyamán! Ki akarna egy bármikor hátba támadó nemzetiséggel együtt élni?
 
Ezek, akik a mai napig is fosztják az országokat, propagandákat terjesztenek, lázítanak, aljasabbnál aljasabb módszereket alkalmaznak, akik kiirtották a valódi zsidóságot a 2. világháborúban, és a zsidóság 92%-át teszik ki, ezek csak felvették a vallást és eredetileg kazárok voltak. A judaizmus, ami valójában talmudizmus. Semmi nincs, ami igaz lenne, abból, amit mondanak! Egyetlen ősük sem élt a Szent Földön a kazár zsidóknak!!!!!!
A világ szokásos megtévesztésére két talmudot használnak: az egyik a jeruzsálemi és a babiloni! A babiloni talmudhoz tartoznak alkalmazkodni azok a zsidók, akik idegen népek közt élnek. Szeretnék az ősidőkre visszavezetni, de mint bebizonyított, ezért elhallgatott tény, hogy Kr.u. 150-180 körül keletkezett és Júdás rabbi kezdte összefoglalni. Természetesen, a zsidóság pokoli dühös, hogy a keresztények lefordították a titkos könyvüket és, nyilván a szótárt is letagadják, ha arról van szó! „Ha valaki Júda sebeit leleplezni meri, bőszült haraggal tördelik kezüket és türelmetlenség, gyűlölet, ártatlan emberek gyanúsítása fölött jajveszékelnek. Ha őt rágalmazni mered ( ami nem rágalom, hanem az igazsággal való szembesítés), akkor visít, mint az újévi malac!”
A babiloni talmud hemzseg a gyűlölettől és rögtön megérted, miért nem hív neked mentőt a zsidó, mert eszerint él!
Szemezgessünk a pokol könyvéből, mindenki okulására! A talmud elsőbbséget élvez a Biblia felett és hatálytalanítja a Bibliát.
„ Ha egy nemzsidó egy zsidót megüt, halált érdemel. Ha egy nem zsidó a szombatot ünnepli, akkor méltó a halálra, mert egy nemzsidónak nem szabad pihennie sem éjjel, sem nappal!
Előbbvalók az emberek az állatoknál, úgy a zsidók a föld többi népeinél. Az idegennek magva, aki nem zsidó, barommag. A világ népei nem neveztetnek embereknek, hanem állatoknak, az ő testük, mint a szamarak teste. A gójok házai az állatok házai. Ti izraeliták, emberek vagytok, de a többi népek nem emberek, mert ezeknek lelkei a tisztátalan szellemtől származnak. A sinai név gyűlöletet jelent. Ezért minden népekre áll ez: ne tégy nékik szívességet. A talmud azt tanítja szabad az istentelenek előtt színlelni, ha az ember megszorul. A világ csak az izraelitáknak teremtetett, ők a gyümölcs a többi csak üres csésze. A Jézus név Jesura torzítása annyit jelent, hogy legyen kiirtva a neve és emléke! Egy zsidó nem köteles egy gój munkáját megfizetni. A zsidók lophatnak nemzsidótól, kirabolhatják és megölhetik a gójokat. A gójokat törvény nem védi és Isten a pénzüket Izraelnek szánta. A gójok előnyben részesítik a tehénnel való közösülést. Jézus anyja egy kurva volt. Jézus a pokolban van és forró ürülékben főzik. Egy zsidó elvehet feleségül egy három éves és egy napos gyermeket. Egy zsidó nemi kapcsolatot tarthat fenn egy kislánnyal, ha az 9 évnél fiatalabb. Ha egy felnőtt, kislánnyal közösül, az nem büntetendő.
 
Az antiszemitizmust ők találták ki, mert úgy általában a szavak egyszerű értelmével sincsenek tisztában, de ezzel tartják sakkban a világot! A földön egyetlen szemita nép van, azaz arab, mindenki más, ők is antiszemiták!
 
Tehát ezek az ál zsidók hazugsággal átitatottak, mindent és mindenkit megnyomorítanak, csak a pénz érdekli őket, viszont minden az ő kezükben van!
 
Ezt a szegény Freedmant természetesen szokásuk szerint mindenféle módon megpróbálták elhallgattatni, ellehetetleníteni! Aki az igazat meri szólni, annak belelépnek a szájába, ez a szent ismertető jele!
 
Freedman valóban sokat tett a valós ismeretterjesztésért, ő valószínűleg egy utolsó zsidó lehetett, az igazi zsidók közül, aki semmi mást nem akart, mint tisztességesen élni, gyermeket békében nevelni, és békét a zsidóság és más népek között. Ehhez viszont, az kellett volna, hogy a zsidók vagy ál zsidók, ő sem tudja, minek nevezze is tesznek ezért a békéért, de ez sajnos a cionisták érdekeit nem szolgálja a mai napig sem!
Így hát készülhetünk a III vh-ra, mert a Herzl zsidó császársága, a cionisták világkormánya még előttünk áll, azt még véghez óhajtják vinni, akár a teljes kipusztításunk árán is!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://berkilium.blog.hu/api/trackback/id/tr162685588

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása