HTML

magvas gondolataim

Friss topikok

Linkblog

Időzített időjárás 4.rész

2011.02.04. 01:29 nadir

HAARP-ogjunk! Magasfrekvenciás Aktív Sarki Fény-kutató Program

Nem fogok hosszú fejtegetést írni, mert tele van vele a net. Ez a neve, akit érdekel, majd utánajár.

Van már sok helyen, de legismertebb Alaszka délkeleti részén fekvő Gakonában létrehozott ionoszféra-kutató bázis.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Itt van 180db. antenna 21m-esek. Ezek képesek az ionoszféra egy meghatározott területére magasfrekvenciás rádióhullámot bocsátani, amitől elektromágneses folyamatok képződnek. Ezek akadálytalanul be tudnak hatolni nagytömegű vízbe vagy talajba is. Teljesítménye 3,6millióWatt és 100gigaWatt között van!

Nicola Tesla, akit megpróbálnak még az emberek emlékezetéből is kitörölni, akit már a fizikakönyvek meg sem említenek, akinek a nevét egy magnóval hozzák összefüggésbe, de azt is már csak idősebbek. 600.000 találmánya volt!!!!!!! Meg sem említik! Nem véletlen! Találmányaira különböző kormányok tették a kezüket és titkosították.

Vajon, miért? Bizony, nincs az életnek olyan pontja, ahol nem félrevezetni szeretnék az embereket!

Visszatérve, Teslához, mivel az ő találmánya, bár a lényege az lett volna, hogy jelentős energiamennyiség drótnélküli átvitele több száz kilométerre létrejöhessen, vagyis lehetne olyan is a világ, hogy nem fizetsz a villamosenergiáért. Viszont, a mi jólétünk nem politikai érdek! Fizess, ez az érdek!

Most, komolyan valaki elhiszi, hogy a Pentagon évente több 10millió dollárt a sarki fény tanulmányozására fordít?

Nos, a Tesla által halálsugárnak nevezett dolog képes akár a föld másik felén található katonai objektum megsemmisítére, és az egész kommunikációs rendszer megzavarására.

A 2004-es szökőár, a főpróba volt. Megoldódott az iszlám radikálisok dolga, a szeparatisták bázisai eltűntek és a régió feltörekvő gazadasága sem okoz gondot Washingtonnak.

  

2008. Szecsuán tartományban 7,8-as erősségű földrengés volt. 70 ezren haltak meg, 400 ezren hajléktalanok lettek, 20 ezren a romok alatt tűntek el. A szemtanúk a földrengést megelőzően furcsa foszforeszkáló, északi fényszerű jelenséget láttak. Azt írják a szecsuáni hegyek között a legbagyobb kínai katonai bázis semmisült meg, ahol a kínai atomprogram egyik teszt-laboratóriuma volt. Nahát, nahát!

Az a sok földcsuszamlás, árvíz, katasztrófa, szép kerek lyukak, a guatemalai pl. Aztán Iránban a tornádó után szénné égett delfineket sodort a víz a partra! Ez is jellemző, ugye?

Észak-Amerikában egy folyó színe pár órára elszíneződött és foszforeszkálni kezdett.

 Brazíliában 40km hosszan ellepték a döglött halak a folyót. Harcsák, szardíniák, árnyékhalak.

 

Arkansasban több ezer vörösszárnyú fekete rigó hullott alá az égből.

 

Ugyanez történt Kentuckyban, Luisiana államban, Canadában, Floridában is. A tudósok találgatnak, villám vagy más trauma? A begyük üres volt, tehát nem mérgezés. Új Zélandon szintén több ezer haltetem lepte el a partokat, itt a legtöbbnek hiányzott a szeme. Kinyomta a frekvencia.

Virginiában szintén döglött halak. Arkansasban szintén madarak és halak. A méhek populációja szinte teljesen kihalt.

Ezt remélem mindenki felfogja! Nem lesz beporzás. Mit jelent ez? Angliában 2 milliárd méh pusztult el egy év alatt!!!

Az agy is különböző frekvenciákon működik! Azaz, akár emocionálisan is befolyásolható az ember frekvenciákon keresztül, tartósan alkalmazva, maradandó gondolkodásbeli változást érhetünk el, anélkül, hogy fizikailag károsodna az agy. Viszont fájhat a fejed, labilissá válhat idegrendszered.

Még most is jó páran megmosolyognak, ha ezt elolvassák a tájékozott emberek, s azt gondolják én egy jó sci fi író vagyok vagy egy minden mögött furfangot gondoló ember!

Közben az EU különbizottságot állított fel a HAARP hatásainak tanulmányozására.

S mivel meg vagytok győződve arról, hogy az én fantáziám lódult meg, ezért ők nyugodtan építkezhetnek tovább, hiszen úgysem hiszitek, hogy ilyen van!!!!

Japán                                                                                   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Oroszország

 

 

 

 

 

Puerto Rico

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jó reggelt kívánok!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://berkilium.blog.hu/api/trackback/id/tr882637314

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása