HTML

magvas gondolataim

Friss topikok

Linkblog

Orbán csont

2011.01.07. 21:50 nadir

Egy kicsit még rágom az Orbán csontot!

 

 

Remélem, hamarosan végzek vele, mert amúgy szóra sem lenne méltó, de hát betolakodott.

 

Orbán az önkormányzati választások előtt kiadott egy füzetet, színeset, természetesen a mi pénzünkön, hogy eldicsekedhessen milyen mérhetetlen melót végeztek, ahogy a trónra lépett a képzelt király vagy beteg vagy nincs ruhája…

 

Tisztában vagyok vele, hogy minden politikus kedvenc állata a birka! Ezt ők ki is használják, remekül operálnak is vele, ezt el kell ismernem, bár ezért nem engedtem volna a posztra.

 

Sajnos az emberek nem akarnak felnőni, szinte sehol a világon! Elfogadják azt az alapállapotot, hogy ők a gyerekek, a politikusok a szülők, a felnőtt emberek, akik megmondják nekik, hogy, mit tegyenek. Úgy tűnik az embereknek ez jó, nem követelik az egyenes, értelmes beszédet, a legtöbb dologban nem is szeretnének pontosan és tisztán látni, hiszen olyan jó ez a „gondtalan” gyermekkor. Akik vezető pozícióban vannak így gondolnak ránk, minek azt tudnia, az igazság nem nekik való. No, persze az irányítás könnyebb így nekik, de ezt majd még kifejtem egy másik űrlapon.

 

Füzet, sajnos nincs a kezemben, elkallódott valamerre, de jó pár dolog megmaradt a fejemben.

 

Azzal nyit a Dicsőség Füzet, hogy 100 nap alatt 55 törvényt hoztak. Ők kihasználják azt az előnyüket, hogy ki tudja azt, hogy ez jó vagy sem. Sőt, a mennyiségi gondolkodás miatt majd’ mindenkinek az jut eszébe, hú, mennyit dolgoznak, akkor tuti lesz belőle valami. Mivel minden tájékoztatási eszköz az ő kezükben van egyenes következmény, hogy a „valamit” fogják a csapból is nyomatni. Tehát nyert ügy, azt fogják elhinni, hogy dögös teljesítmény az 55 törvény, mert a sorból a birka nem szívesen lóg ki! Ha mindenki ezt mondja, a tévé is mindennap ezt sugározza, akkor ez egy paradigma = igaz! Azt a párat, aki azt hangoztatja, hogy ez vérciki, azt le fogják hülyézni, és gyorsan feledésbe merül.

Ennek ellenkezőjéről tudomást csak úgy lehetne szerezni, ha az ember utána nézne, de hogyan tudunk valaminek utána nézni?

Viszonylag egyszerűen, itt van pl. a net, de hiába van ez a remek lehetőség, el fogják vetni.

Látszólag azért, mert NINCS rá idő! Valójában, ahogy elnézem azért nincs rá idő, mert akkor fel kellene adni valamely elmulaszthatatlan tévé műsort, amin nem kell gondolkodni, csak bambán bámulni.

Valójában szerintem azért adják mindig ezt a választ, mert, ha időt szakítanának, szembe kellene nézni azzal a ténnyel, hogy rohadt régen nem figyel senki semmire, őrülten sok mindent rosszul tudunk. Ezzel a felismeréssel viszont, annyi mindenben rendülne meg az emberek hite, pontosan az illúzióba vetett hitük, hogy képtelenek lennének ezt a súlyt elviselni, inkább nincs idejük.

Ja, azért ciki az 55 törvény, mert egyszerűen egy törvénygyárrá degradálják az országgyűlést. Máshol max. 4-et hoznak, abból kettőt elfogadnak, akkor ők keveset dolgoznak?

Inkább a különbség a törvényalkotás és a törvénygyártás között keresendő.

A törvények, melyeket legyártottak az emberek féken tartására és kirablására, magukat pedig kívülre helyezték.

Javaslom a bíróság nevének megváltoztatását! Állami Mosoda! Legyen már valami valósághű, már ne vetítsék le a Nagy Művet, már másra vagyunk kíváncsiak!!

Még szerencse, hogy nem tűri a megalkuvást! Azért azt szeretik, ha mi megalkuszunk, és nem firtatjuk bizonyos pénzek, cégek, emberek hollétét!

 

 

Aztán azt mondja a Dicsőség Füzet, hogy lehet otthon pálinkát főzni. Ezt komolyan mondja? Ezt minek vegyem? Korszakalkotó reformnak?

Legalább még több fehéredik ki a jó nép szürke állományából, oszt még kevesebbet lát?

Szerintem a sok mindenféle kinevezett Világ Nap mellett megalkothatnánk a Látással Rendelkező Vakok 300 napját! Mondjuk 65 marad a többinek: béke, gyerek, család, föld, stb.

 

Kibővítette a börtönöket, és a kisebb lopásokat is szigorúbban büntetik. Szerintem, készül az éhséglázadásra, meg az elkövetkezendő pánikra. Mit mondjak, nem voltam az a lopós fajta, inkább lemondtam, ha nem volt rá pénzem, de éhen nem halnék ezek miatt, ha olyan idő jön, nem leszek szívbajos, se morálisan gátolt!  Most megnyugodtam, ha elkapnak, napi háromszor fogok étkezni a lopásért, a fizetésből úgysem sikerült!

Növelte a rendőrség létszámát! Nem ártott, mivel eléggé halandóvá váltak, tehát kell is az utánpótlás, mondhatni rákényszerül!

 

 Nem tudna engem meggyőzni arról, hogy tőlem miért elvárható és megkövetelhető a tisztesség és becsületesség a rabszolga módjára való dolgozás, miközben az országot kirabolták a törvények mögé bújva!

 Minek kellene ezek közül inspirálnia engem a tisztességes életmódra?

Nem tud nekem ehhez olyan ideológiát mondani, amitől én ezt elhiszem, s még éhen is halok érte!

Ültek már ők ugyanott, ahol most, hát hozzá nem nyúltak semmihez, pedig akkor is el volt olvadva a Nemzeti Hős mivoltától! Akkor is állandóan azt hitte, hogy változtatott valamin! Legfeljebb az öltönyeit cserélte le Mr. Orbán!

 

 Azt mondta az országnak hitelességi problémája van? Ezt kikérném magamnak! Sem adatokat nem hamisítottunk együtt, de még csak gazdagodni sem, gazdagodtunk együtt az elmúlt kormánnyal sem, meg nyilván a meglévővel sem fogok, beszéljen a saját nevükben, nekem nincs hitelességi problémám! Viszont azt látom, hogy arrafelé remekül lehet gazdagodni, gyarapodni!

 

 Azt mondja, megteremtette az alapot egy közös vállalkozáshoz! Mit ért ez alatt? Mennyi az én részesedésem ebből, ha már közösen vállalkozunk?

 

 

Az országos összefogás abból áll, hogy megfizetteti az emberekkel - lelkiismeretükre apellálva- az Önök által okozott természeti katasztrófák kárait? Erre kellünk mi, meg szavazat szaporítónak és kiszolgálónak?

Ezt így intézte mindenki, mi ebben az újdonság? A tettes meg szabadon él, élvezi mások kárán szerzett vagyonát! Miben különbözik ez az összes elődjétől?

 

Mi az a másodlagos élelmiszervizsgálat? A polcok tele vannak génmanipulált és egyéb mérgezett élelmiszerrel! Erre még kitérek egy következő lapon!

 

A bürokráciát hol sikerült minimálisra csökkenteni? Ott szeretnék sorban állni!

 

 

Aztán, ha már kiküldözgeti ezeket a füzeteket a FIDESZ a hőstetteiről, a több választópolgár megnyerése érdekében, elvárnám, hogy minimum tudjon helyesen írni! Itt kezdődik a nemzeti egység! Anyanyelvünk megőrzése! Nem? Segítek! A hol kérdésre  –ban  –ben ragot alkalmazunk még mindig! Most már lassan a nyelvünk szépségét is elvennék! Mondja, miért utálnak minket ennyire? Egyelőre még mindig belőlünk élnek!

 

Eltörölte az öröklési és ajándékozási adót! Óh! Annyi módon szedik az adót, rejtetten, nyíltan, ahogy csak tudják, nem ájultam el tőle, nem egy nagy gesztus, majd valahol visszaszerzik! Olyan, mint az akciós termék!

Lecsökkentette a politikusok számát? Inkább másképp hívják őket, nincs annyira előtérben, de ott van, meg van az! Parkol valahol, aztán egyszer csak kirántják a zsákból! Egyik kormány kirakja a kapun, a másik visszaengedi az ablakon, mint a körforgás! Rotálnak vagy mi?                                                                                        

 

Legyen, béke, szeretet? Na, az van! Gondolom a katonák Afganisztánban, ezt példázzák! Végre mi is megszállhatunk valakit! Nagyon nemes!

 

Azt hiszem szőnyegbombázásra lesz szüksége hamarosan, túl sokan feszegetik az igazságot, lassan már nem lesz elég egyenként levadászni a keresőket, kutatókat, ennek megfékezésére az internet cenzúrázása is kevés lesz! Az Új Világrendjükbe sétáljanak be maguk, köszönjük szépen, nem kérünk az alattomos terveikből! Jóllaktunk, már túl is etettek! Na, nem élelemmel, hazugsággal!

 

Nem is véletlen a terror elhárításnak álcázott kis hadsereg, sejtik, hogy egyre inkább bűzlenek!

 

Maguk mindent elvettek ettől a néptől egymás után szép sorban!

A történelmét, az anyanyelvét, a nemzeti értékeit, ásványkincseit, vagyonát, földjét, élelmiszerét, szellemi nívóját lepusztították, a feltalálókat kiiktatják, kiirtják, egészséges büszkeségét eltiporják!

Hallunk ám, mi mindenről, annyi mindent már nem lehet eltitkolni, billeg a trón, a folyamat irreverzibilis, ha az egyiket megöleti, felveszi a stafétát a másik, ez már a futótűz!

Már csak egy titok van itt, ki fog gyorsabban futni a tűz elől, kit hogyan talál el!

 

Az Orbán a király című rockoperát már nem fogja megírni senki, még hiú reménye se legyen e tekintetben!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://berkilium.blog.hu/api/trackback/id/tr642568451

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása