HTML

magvas gondolataim

Friss topikok

Linkblog

Mindenki okulására!

2011.03.01. 14:28 nadir

 

Kommentelőknek köszönöm a hozzászólását, ezt is, azt is, nekem tanulságos.
Azt hiszem ez a kiválasztottsági mánia korunkra megdőlt. Szerintem minden ember kiválasztott valamire és azt akár tetszik, akár nem, be is kell, hogy töltse. A népek is kiválasztattak valamire, nincs olyan, hogy csak ez, vagy csak az van kiválasztva, tehát ezt az egyeduralmat én levenném a napirendről, de annak a napirendjéről mindenképp, aki ezzel visszaél.
Számomra még az is megrázó, ha egy válás alkalmával a gyerekkel teniszeznek, az én gyomrom egyszerűen attól felfordul, mikor kiszolgáltatott emberekkel úgy általában bárki visszaél. A tisztességes harc ellen semmi kifogásom, de ez, amit a palesztin nép ellen látok, elkövetni, az teljesen meghaladja az ingerküszöbömet!
Az meg, amit a világ ellen látunk készülődni, felülmúl mindent! Nagyjából senkiről sem tudhatod, hogy ki kicsoda! Ugyanannak a kéznek valamely jobb vagy bal keze vagy kisujja, de benne van.
Igazából egyetlen könnyet sem fogok ejteni, ha ez a rendszer bedől, ami szar, az vesszen oda, nincs azon, mit sajnálni! Amit sajnálhatok valamennyire, az talán a sok alvó, akit álmában és gyanútlanul fog érni a „tűzvész”. Akik azt hitték, hogy majd ez vagy az a kormány vagy miniszter majd felemeli. Senkit nem fognak sehová felemelni, legfeljebb leejteni a nagy büdös pöcegödörbe. Aki még abban reménykedik, hogy ebből a rendszerből fogják utolsó földi útjára kísérni, az, nagyon nagyot téved. Persze, sok ember azt mondja, nem akarja tudni, mi folyik, akkor sem, ha kínlódik napról, napra, akkor sem, ha hasra esik benne.
Ízlés kérdése, gondolom ez is. Segíteni szerintem, akkor lehet, ha mindenki legalább egy kicsit képben van a dolgokkal. Teljesen tisztában úgysem lesz senki, mert a láthatatlan hatalom, nem véletlenül viseli ezt a nevet. Arra viszont ki-ki saját útján, ha el tudott szakadni a tévé show műsoraitól rájöhetett, hogy sokkal több minden van a világban, mint amit valaha is elénk tártak. Amit viszont nem tártak elénk, nna azt fogják ellenünk felhasználni!
Sokkolás képpen majd később összeszedem, amit tecnikából összegyűjtöttem az elmúlt évek során. A Világok harca c. film csak ízelítő abból, hogy mit várjál. Egy biztos, az elmúlt pár év, olyan volt, mint a „nyitva van az aranykapu”. Azaz, mindenki felkészülhetett arra, ami jön. Ahogy elnézem a dolgokat, nem hiszem, hogy túl sok van odáig. Tudom, sokan mondják a 2012-es dátumot. Talán, egyetlen stratéga sem akarja a pontos dátumot megadni a támadásához, de, hogy valamit átlépünk, az biztos, hiszen már most sem a küszöbön állunk már. Egyelőre, még alhat, aki tud, mert nem írták ki neki, nem mondták be a tévében, hogy háború van, de attól még az van! Nálunk még kevésbé kerültek elő géppisztolyok, de eheted a mérget, oltathatod magad, egészen humánus, tespedt európainak csendes genocídium. Látod, ugye? Kis, kis kígyó, tekeredj a fára.....
 
Nem új keletűek ezek a dolgok: Albert Pike az Egyesített Szabadkőművesség Világtanácsának az élén 1859-1871 között dolgozta ki a 3 kirobbantandó vh stratégiáját, amivel aztán az illuminátusok elérik a világ feletti uralmat.
 Létrehozott egy új rítusú szabadkőművességet a Palladian rítust. ( kik a szabadkőművesek élén állók, mindenki tudja) Mazzini lett megbízva további 23 alközpont kidolgozásával. Magyarországon jelenleg majd minden nagy városban van központjuk. Fantáziádra bízom, hogy elképzeld, milyen lehet ma a technikai fejlettség, ha már akkor, tudósaik megoldották a gyors és titkos kapcsolattartást. (drót nélküli rádió még nem volt feltalálva, a nagyközönségnek semmiképpen). Azt remélem mindenki sejti, hogy mire az emberek birtokba vesznek pl. egy mikrohullámú sütőt, addigra már az kipróbált szuper gyilokként működő eszköz!
Nos az ilyen központokon keresztül hamar el lehet indítani egy-egy forrongást, ami aztán beletorkollik a háborúba. Az I vh-nál megdöntötték a Romanov dinasztiát, aztán kipróbálták az ateizmust, meg a kommunizmust, a II. vh alatt megteremtették az Izrael megalakulását, aztán a nemzetközi kommunizmust. A III. vh megoldja a politikai cionizmus és az iszlám közti konfliktust. (esetleg valaki mást lát történni?)
 
Mindez pedig előkészíti az Illuminátusok központi világkormányát. Gondolja valaki, hogy azért van belecsempészve Orbántól, Obamáig, de még elődeik beszédében is az új világrend kifejezés? Szokjad! Én már gyerekeknek szóló rajzfilmben is hallottam. Engem, biztos, hogy nem győz meg senki a véletlenről, ami nincs! Akik azért vicsorognak megint, mert nem tetszik nekik az összeesküvés és annak eredése, kire vezethető vissza Pike és Mazzini levelezése megtalálható a British Museumban. Levelében leírja -nekem az élet alátámasztja- mekkora kataklizma készül, hiszen ennek épp most is már nemcsak az előszelét lehet érezni. A vér és a lázadások, háborúk a sok birkát rá fogják venni, hogy betömörüljenek saját akaratukból ebbe az új világrendbe.
Ezek a pénzoligarchák, bankárok látták el a forradalmak és háborúk részvevőit mindkét oldalról. (ha esetleg valaki nem ismerné a bankárok származását, akkor nézzen utána!)
Csak ennyire érdemes az iskolában történelmet vagy az összes félrevezető baromságot megtanulni, abból vizsgázni. Agymosodák: mennyire sikerült saját képünkre formálni a gyereket, erről szól. Vallja-e, amit elétártunk Lenin nagy munkásságáról, 6 millió holo-hamusról és egyebekről. 
Pontosan a cion könyvek szerint zajlanak a dolgok, akár tetszik, akár nem, csak abból kihagyták a technikát!
Tudni nem lehet semmit pontosan, de mégis valamilyen szinten követhetőek az események, már abból is, ha elkezded követni a szimbolikát, olyan mintegy képregény, mindenhol ott van, a reklámokban, a filmekben, az újságok oldalain, a díszletekben, a divatban, a kirakatokban, a logókban, annyira árulkodóak, hogyha belemerültél, olvasod, mint ezeket a betűket! Néha rejtetten, sokszor nyíltan, de abból nagyjából rögtön tudod, kinek a kezében van az adott dolog, ki üzen, kinek és mit. Ha nem lennének ismereteim, elképzeléseim a kimenetelről, még szórakoztatónak is találnám. Szedegetni a morzsákat, mint Jancsi és Juliska az erdőben, hogy aztán összeálljon belőle egy nagyobb kép!
Sosem voltam paranoiás, nem hiszem, hogy álmodom, annál realistább vagyok.
Fantasztikus a denveri reptér freskója, jó magasra tették, ne nagyon lásd, de a kíváncsiak, mindig azok lesznek.
 
Itt látható a katona, amint leszúrja a békegalambot, fején maszk, nehogy beszívja azt a kemény permetet, amit szinte mindennap szórnak, a biológiai fegyverekről nem is beszélve!
Látod azt a szép szivárványt? Hol is látható még? 1. Illuminati 2. Lauder iskola. A tornyok? Szept. 11.? Mit látsz? Síró, zokogó embereket, főleg anyákat, gyermekeket.
 
  
 
 
 
 
  
 
 
 
 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Itt minden nemzetből láthatod a holtakat, a kiirtott élővilágot:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Az Új Világrend, a kis agymosottakkal-kezében, mintha búzanyaláb, de jobban nézd meg fegyverek. Az egyik fiú kezében a kalapács, amint a sarlóra sújt. Vizsgáld meg alaposan!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Az alaprajz, emlékeztet valamire?

 

 

 

 

 

Hallottátok? Takarékossági okokból az algút végén lekapcsolták a fényt!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://berkilium.blog.hu/api/trackback/id/tr932701346

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása