HTML

magvas gondolataim

Friss topikok

Linkblog

Az állam nyugalma 4.

2011.02.27. 02:38 nadir

 

Aljas rágalom? Nézz utána, azért, mert te egy agyilag tohonya és lusta vagy, és egyébként is feleslegesnek tartod az utánajárást, mert ez csak aljas rágalom, ezért én vagyok a rohadék! Tipikus észjárás, több mint megunható eszmeiség!
Az embereket a cellából a klinikára kísérték, onnan vissza a cellába, „emberek, orvosok” látták közelről, ahogy a terrortól beszarnak, bevizelnek, és egynek sem jut eszébe tiltakozni! Inkább szemet huny! Ez nem igaz, és hempereg tovább baldachinos ágyán, ezzel a zsidó mindent elintézett! Többet ne is várj tőle, nincs benne több!
Miért jutna eszébe a tiltakozás? A talmudban nem ez van! Ott az van, Öregem, hogy ez nem számít bűnnek, hiszen csak barommagvakból lett kisbarmokat irtják!
Te, zsidó gyermekem, viszont kiválasztott vagy! A kiválasztottság azt jelenti, hogy a nemzsidóval szemben, amit akarsz, azt teszel, sőt büszkék leszünk rád, ha irtod őket, csak a bosszantásunkra téblábol itt ez a sok marha, akiktől minél előbb meg kell szabadulnunk, s csak azt meghagyni, amelyik hajlandó minden zsidó kívánalmat kielégíteni, és minket, mint kiválasztottakat elismerni és vakon hódolni, nem bolygatva az emberiség ellen elkövetett bűneinket! A sok barom csak akadályozza terveink megvalósítását, az örökös figyelem-felkeltési akciójával! Ölni úgyis jó, így hát két legyet ütünk egy csapásra!
 
 
A gyerek-mindenki tudja-remekül nevelhető egy bizonyos korban, amire akarod! Terminátor is faragható belőle, csak okosan kell csinálni és időben!
Megtanítod neki a talmudot, szappanokkal alátámasztod, hogy ő egy igazságosan gyilkoló gép!
Melyik demokráciában találod meg ezt a nevelési módszert? Nácira emlékeztet? Rosszul látsz! A gyűlölet felébresztését jó időben el kell kezdeni, különben úgy járnak, hogy a facebook segítségével kell leleplezniük a szolgálatot megtagadó nőket!(2010.nov .20.)
 
Érted, a szegény zsidó gyerekeknek az ország atombomba arzenálja mellett meg kell tanulniuk, hogyan védekezzenek a palesztinok ellopott földjén a kődobálás ellen, JOGOSAN!  Mert immáron az övék! Megfizettek érte Palesztinának!
Nézd, milyen élvezettel tanulják a kis agymosott zsidó gyerekek az ölés tecnikáját! Látszik a fején, alig várja, hogy kipróbálhassa élesben!
 
Az, hogy milyen örömmel és kéjjel vetik magukat a gyerekekre, azon nincs, mit csodálkozni!
Meg kell érteni a zsidó ideológiát! Ha a gyerekeket megölik, nemi szervüket szétverik nincs szaporodás! A megmaradt felnőtt lakosság szépen kihal, újak nem nőnek fel, akik alkalmasak lehetnének a nemzésre, akik megmaradtak, azok testileg, lelkileg tökéletesen meg vannak nyomorítva, nem valószínű, hogy valaha is emlegetni fogják a  cionista zsidóknak kiszolgáltatva, hogy éljen Palesztina, a nemzeti öntudatnak még írmagja sem marad!
Így kell államot alapítani más földjén! Megfélemlítés, terror! Van hozzá érzéke!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Mellesleg, a mindenfelé élő hétköznapi zsidó, aki nem is vallásos, annak agya ugyanolyan lestrapált, mint itt bármelyik gójé, ül a tévé előtt, perfekt a Való Világból, azt képzeli, hogy ismerete bővül a párzó oroszlánok láttán, közben zabálja a chipset, issza a colát, betömi a gyógyszernek nevezett mérget, elrohan beoltatni magát, a Tescoban a tésztákat böngészi, és nem azon gondolkodik közben, hogy jaj, de sok barom van körülöttem, meg kellene ölnöm őket! Reggelire nem iszik vért, nem kíván 3 éves gyereket, legfeljebb sok pénzt, fényűzést! A valóban való világról ugyanúgy annyi a tudása, mint amennyi egyéb más lénynek is, csak meg van az a szubjektív beképzeltsége, hogy bárhol a világon, ha rosszat mondanak a zsidóról, egy emberként kaparja ki a szemedet, anélkül, hogy számítana, hogy jogos-e a gójok felháborodása vagy sem! Ennek az ő olvasatukban nincs jelentősége!
Így leszel hibás te, ha az izraeli elüt a zebrán, és nem úgy tesz, mint ahogy mindenki más tenne, megszidja, elítéli a helytelenül cselekvőt, hanem téged fognak elítélni, és ha tiltakozol, akkor gyűlöletkeltő vagy! Neked, földi halandónak a zsidóság ellen, ha atombombát dob is a fejedre, nincs jogod ezt elmondani, te rohadék rasszista! Dögölj meg!
 
Ez különböztet meg minket és nem az ő nagyságuk és elért eredményeik! Náluk nem úgy megy, mint más államoknál, hogy cáfoló dokumentumokat tud bemutatni, vagy fotói vannak arról, hogy Palesztina lakatlan volt, nem, neki fegyvere van, terrorista csoportjai, amelyik meg ezzel nem rendelkezik, annak rohadt nagy pofája van, hogy te egy ártatlan embereket megvádoló rohadék rasszista vagy!
Ezzel ő, mint a jog képviselője, hanyatt fekszik, kielégülést érez, hogy milyen kurva jól megmondta a véleményét és megvédte nemzetét, amihez mindenkinek joga van, főleg neki! Az Igazsággal soha életében nem lesz dolga! Szembenézni, akkor sem tud vele, ha hullákon gázol át, előtte lőtte szét az embereket a rokona, ő nem fogja ezt látni, csak egyet tud hajtogatni:-Hülye rasszista! Dögölj meg! Ezzel, itt ki is fújt, ez a tudománya!
 
Meg fogja neked magyarázni, hogy valójában a palesztinok eszméletlen karriert futottak be
hollywoodban, filmstúdióikban készítették a fotókat, a sebesülteket trükkökkel alkották, vagy a közúti és egyéb katasztrófákban összeszedett emberekből kreáltak maguknak genocídiumot, hogy a nemes lelkű zsidóságot lejárassák!
Nem számít, hány szervezet, hány tanulmánya jelenik meg, videók, fotók sorozata, az ő agyát keményen átmosták, mint a kölykeiknek, ettől szemén szürke- és zöldhályog nőtt. Már mindenkinek kiböki a szemét, ő vak marad, az örök zsidó!
 
Minden gójnak, felhívom a figyelmét, hogy soha semmilyen zsidók által elkövetett bűnért, fel nem háborodhat! Ez kizárólag a zsidók emberi joga! A cionisták irányadó talmudját, melyben te, gój, megölhető, kifosztható, megerőszakolható vagy, nem kell komolyan venni!
Nekik csak joguk van minden szarnak elhordani téged, de neked ezen nem kell kiakadnod, legfőként reagálni! Ez kizárólag zsidó jog! Remélem, mindenkinek világos!
Ha egy zsidó azt kívánja neked, hogy dögölj meg, akkor dögölj meg és ne vitatkozz vele, mert neked nem lehet okod panaszra! Arra pedig soha ne számíts, hogy egy zsidó is, a te érdekeidet fogja valaha is nézni! Az első, Ő, meg a második is Ő, és a harmadik is Ő! Ezen neked nem kell besértődnöd, ez így van rendjén!
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Van egy alkum!

Az írások alapján a zsidók tekintsék mindezeket egy szemét rasszista lejárató hadjáratának és akkor csönd, nyugodtan horkoljanak tovább, elvégre a lelkiismeret nem szerepel a talmudban!

Viszont, ti gójok, tekintsétek nyugodtan riadónak, és vegyétek nagyon komolyan, rakjátok tisztába a dolgaitokat, mert kevés idő maradt! Tudjátok, legyetek tisztában azzal, hogy valójában, hogyan vélekednek rólunk, mert igenis joga van mindenkinek megvédenie faját és nemzetét a cion zsidótól! Zsidóval ne állj le vitatkozni, felesleges időtöltés, hagyd ott a francba, előbb-utóbb úgyis egyedül maradnak vagy azért, mert elfordul mindenki tőlük, vagy azért, mert kiirtják a föld lakosságát és itt maradnak egyedül, aztán majd osztályozzák magukat, ki mennyire zsidó, aki nem eléggé, majd azt likvidálják egymás közt, mert ölni jó!

 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://berkilium.blog.hu/api/trackback/id/tr362693947

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Péter1 2011.02.27. 14:25:16

Látom, hogy nem kerülhetem el, hogy rákérdezzek egy-két dologra, pedig nem szívesen teszem.
Nem vitatkozni szeretnék veled, mert ahhoz nem megfelelő ez a fórum, de te valóban felkészültnek tartod magad vallástörténetből?

Miért gondolod magadról, hogy többet tudsz erről, mint aki a televízió előtt ül, és a villódzó fények hatására transzba kerül?
Azt gondolod, hogy az embereket ilyen könnyen manipulálni lehet véres képekkel?

Hallottál már a boszorkányüldözésről?
Képzeld a keresztények követték el azokkal szemben, akik nem hittek az új vallásban.
És ne hallgasd el, voltak idők, nem is olyan régen, amikor üldözték a keresztény hittételek tagadóit, köztük például a zsidókat. A spanyol inkvizíció egyenesen épp a zsidók és a mohamedánok megregulázása céljából jött létre.
Ugye mondanom sem kell, hogy a keresztény egyház vezetésével.

Olvastam tőled a Tiszaeszlári Solymosi Eszter 14 éves lány – „zsidók által történt” - meggyilkolásáról szóló hangulatkeltő rémhíredet is.
Azt bizonygattad magadról, hogy mindennek utána néztél.
Így tettél ebben az esetben is?

Lehet, hogy arra gondoltál, hogyha ott voltál a szélső jobboldali MIÉP, Magyar Gárda, Nemzeti Arcvonal koszorúzási ünnepén akkor már mindent tudsz az esettel kapcsolatban?

Legalább időben - talán - sokkal hitelesebb nagy magyar, maga Kossuth Lajos is szót emelt, és tiltakozásában középkori előítéletnek, Magyarország gyalázatának és a civilizációhoz méltatlannak nevezte a Tiszaeszlári vérvád-ügyet. (talán Kossuth is zsidó volt?)

Te úgy emlegetted ezt a „gyerekgyilkosságot”, mint az általad megvizsgált, és valósnak ítélt emberölést.
Ki vagy te, bíró, ügyész, jogász, vagy tán szemtanú, aki mindent jobban tud az egyszerű embereknél?

Mikor veszed észre, hogy eltévedtél?

Ezekről bőven olvashatsz az interneten, nem szeretnélek - előítélettől nem mentes - meggyőződésedben befolyásolni.

Szépen kértelek, hogy próbálj meg higgadtan, objektív szemlélettel vizsgálódni, és a kijelentéseidet pedig pontosan fogalmazd meg, mert amit te csinálsz, az egy őrjöngő, elvakult mocskolódás.
Te ezekkel a „gondolatokkal” az emberek gyűlöletét akarod kiprovokálni a „zsidók” ellen, amikor - a tudatlanságodból fakadó - félrevezetéseddel másokat megtévesztesz.

Mi a te valódi foglalkozásod? Mert a tényfeltárásról, a hiteles riportok írott, és íratlan követelményeiről halvány gőzöd sincs, az bizonyos.

Állandó hivatkozásod a „talmud”. Valóban ismered ezt a több ezeréves vallásos iratot, vagy csak olvasgattál róla?
Hogyan van bátorságod másokat befolyásolni alapvető ismeretek nélkül?
Tudod mikor írták ezt a szöveget, milyen világban, és kikhez, és kikről szólt?
Arról is tájékozódtál, hogy milyen magyarázatokat fűztek ehhez?

Úgy beszélsz, mintha a te gyereked nem játszott volna fegyverekkel, vagy „játékból” nem ölt volna indiánokat. Olyan lapos, és fantáziátlan ez a duma, hogy foglalkozni sem lenne szabad vele.
Persze, szerintem is jó lenne egy olyan világban élni, ahol nem is ismernénk a fegyvereket, és az ember nem bántaná az embertársát.
Illúzió!
Sajnos a történelem, háborúk története, és ebben minden halandó részt vett, és részt vesz ma is.

Te már a képen látott gyerekekről is meg tudod állapítani, hogy „kéjjel ölne”, csak még fiatal, és azt mered állítani, hogy egy cseppet sem vagy elfogult.

Remélem azért Palesztinából jobban felkészültél. Bár az eddigi megnyilatkozásaid kétséget ébreszthetnek az olvasóban.

Zseniális húzás volt egyenlőség jelet tenni a „mindenfelé élő hétköznapi zsidó” és a lestrapált agyú „bármelyik gój” közé.
Ezek szerint, mégsem olyan egységes a zsidóság, mert vannak osztályozható különbségek közöttük, és szerinted, még egyes (nem kis létszámú csoportjai) a gójoktól sem különböznek.
Tisztelettel megkérdezném a „zsidószakértőt”, hogy ön vajon melyik osztályba, rétegbe sorolható?
Remélem, nem jelent gondot meghatározni a hovatartozásodat, talán így ezzel az információval közelebb kerülhetünk ahhoz a rejtélyhez, hogy milyen gyökerei lehetnek benned a „zsidókról” - sebtében - kialakított mély ismereteid, és megtudhatjuk, miből fakad ez a felsőbbrendű, kioktató stílusod, ahogyan minden embert kezelsz.

Megtudhatnánk, honnan vannak az ismereteid a „nem vért reggeliző zsidókról”?

Miért nem utazol az események helyszínére, és onnan - hitelesen - közvetítesz nekünk, akik nem értünk semmit, és nem tiltakozunk veszettül.
Talán, jobban hihető lenne akkor a véleményed, mert kialakulna - a történtekről - a tisztánlátásod az biztos, csak az nem biztos, hogy ugyanaz lenne, mint amit most itt összehordasz.

Csak reménykedem, hogy nem védtem - elvtelenül - senkit akkor, amikor hozzászóltam az írásodhoz.
Védeni nem lehet úgy, hogy nincsenek hiteles információik, amiből az is következhetne, hogy valaki védelemre szorul.

A te írásaidban érezhető elfogult hang késztetett arra, hogy hozzászóljak és tárgyilagosságra, objektivitásra, megalapozott ismereteken alapuló befolyásmentes gondolatterjesztésre hívjalak fel.

Te miért hívod embertársaidat „gójnak”? Ez a hatás miatt szükséges, vagy a talmud idézéséhez?
Valóban „tisztátalannak” érzed magad, és a nem zsidó vallású embereket is?
Úgy viselkedsz, mint Jézus, aki felvette a keresztet.
Vallásos vagy?
Ennyi információ azért járna a befolyásra éhes közönségnek.

Antiszemitizmussal te vádolod saját magad, amikor írásodban lépten-nyomon, mint a szédült kakas csapkodsz, és rikácsolsz, hogy „minden bűn a zsidóktól ered, akik gyilkolnak, erőszakolnak, rabolnak…”
Minek tudod ezt másképpen nevezni, ha soha egyetlen vádpontodnak sincs más alanya, mint „a zsidók”?

Ez a riogatás meg agyrém.
De, még a héten elszaladok cukrot, zsírt venni, mert ki tudja, ezektől a „cion zsidóktól” minden kitelik.

Most, szólj hozzá!
süti beállítások módosítása