HTML

magvas gondolataim

Friss topikok

Linkblog

Egyed

2011.01.23. 19:58 nadir

 

Egyek, ne egyek?
 
 
Nem ártana, ha azon is elgondolkodna mindenki, hogy hogyan is alakult az élelmezésünk!
 
Kezdetben vala ez a föld, melynek nagy részén valami termelhető. Így is volt ez nagyon sokáig, nem voltak ezek kérdések, ette nagyjából mindenki azt, ami megtermett háza táján.
Ma házad tájáról alig eszel valamit, de van minden mindenhonnan, amit helyette megehetsz.
 
Jelenleg ott tartunk, ha úgymond egészségesen akarsz táplálkozni, akkor vegyél bionak nevezett élelmiszert! Nektek nem jut eszetekbe, mi az, hogy bio? A bio az, amit eleve adott a föld, ez jött ki belőle, magától! Nem külön vadásztad és fizettél érte horribilis összegeket, hanem ez volt az alap, beavatkozások nélkül! Mára az egész természetet bevitték a laboratóriumba, és mesterségesen állítják elő azt, ami eleve adott volt. A mese az volt hozzá, hogy ezzel megfékezzük az éhezést a világban.
Mi meg humánusak vagyunk, egyenek az afrikaiak is!
 
 
Soha, sehol éhezést meg nem szüntettek! Soha, sehol az élelmiszer nem lett olcsóbb!
 
 
Mindent elleptek a Tescok és egyéb fertelmes bevásárló centrumok, tele silány, mérgező vackokkal! Viszont „olcsó,” mindenhol megtalálod, biztos van a közeledben!
 
Egyed! Ugye nem áll össze a fejedben, miért is emelkednek bizonyos betegségek statisztikái az egekig?
 
Egyed, igyad! Az a kevés, akitől még a „normális” élelmet vehetnéd, az szépen tönkremegy, és nem lesz már honnan vásárolni, mikor megbetegszel és az étkezéseden változtatnod kellene!
Akkor esetleg már lenne időd piacra menni, tiltakozni? Nem lesz hová! Ott is a génmanipulált ennivalót fogod találni!
Erre szokták nekem mondani az egyébként úttörőharcos szelektív gyűjtők: Kell egy kis méreg, annál ellenállóbb leszek! Egy ideig lehet, hogy nem lesz semmi bajod, mert még méregtelenít a szervezeted, de aztán egyszer csak nem.
Olyanok az emberek, mint a pingvinek! A pingvinek több ezren ácsorognak egy kupacban a parton, jön a vadász, aztán elkezd lebunkózni közülük jó párat, a többi áll és néz, nem mozdul. Nem őt verték fejbe, hiába vannak sokan, bámulnak előre, mintha mi sem történt volna!
Így vagytok ti is! Még csak a szomszéd dobta fel a talpát, addig, míg nem én vagyok soron, kit érdekel,…. én úgy látom ez a gondolkodásmód az uralkodó!
 
Felfogod-é, hogy a génmanipulált vetőmagból kikelt növénynek már nem lesz magja, nem terem olyat, azt a boltban kapod kizárólag majd!
Tudod, mit jelent ez?!
 NEM LESZ TARTALÉKOD!
Sőt:
Ha azt mondanák be a tévében, naponta, hogy a tudóscsoport megállapította, hogy a génmanipulált élelmiszerek elősegítik a rák kialakulását, illetve degenerációt okoznak a magzatban, akkor talán felhördülnél, hogy mit keres ez a polcokon!
Mivel ez nem hangzik el, nyugodtan leballaghatsz a Tescoba!
Ez nagyon kényelmes.
Ha mondja is egy-két összeesküvésre hajlamos őrült, hogy nem megvenni, tiltakozni kéne, azt el lehet hessenteni. Érdekes, hogy mennyire alázatos szolgája lett az ember!
Állhatna azon tudóscsoport mellett is, akinek vezetőjét úgy hívják Pusztai Árpád. Biokémikus. Megtalálod. Persze, még sokan mások is úgy jártak, mint ő. Sőt, mindenki így jár, aki valamely témában másképp nyilatkozik, mint ahogy az valamely érdektől vezéreltetve elvárható.
 Ne legyetek már olyan naivak, senkit nem érdekel a jóllétetek csak az, hogy van-e haszon rajta! Senkit nem érdekel, hogy te ebbe személy szerint Bánatos-lapátfalván beledöglesz-e, ha téged nem érdekel, hidd el mást még annyira sem!
Gondolkozz el! Nem jobb élve holnap is, mint ma kényelmesen ülni a tévé előtt és azt hallani nem okoz semmi problémát, csak vegyék, tessék?
Meg is nyugszol, főleg, hogyha még azt is hallod, hogy leállították a valamilyen szennyezett árunak az értékesítését, amit bevizsgált az EU csúcsvizsgáló csúcstudósa. Akkor most lehet leengedni a frászt- ha volt- így hát olvasás helyett kikapcsolódsz a tévé következő adásán. Megelégszel, megnyugtatod magad, hogy mindig voltak elégedetlen emberek, akik mindig minden mögött valami turpisságot láttak, mert nincsenek harmóniában önmagukkal, ezért ilyen elméleteket gyártanak.  
 
 
Csak most látszik könnyebbnek a Tescoba vezető út, csak a kábulatod miatt képzeled, hogy ott a te igényeidet szolgálják ki! Nem tűnik fel, hogy már csak a látszattal is megelégszel? Elég, ha úgy néz ki, mint a paradicsom, már nem igényled, hogy az is legyen!
 
Ezek meg nem elméletek!
 
Itt van pl. az aszpartám! Benne van a legtöbb üdítőben, szinte minden fogyókúrás cucc ezzel van készítve. A bolognai Ramazzini Intézetben kísérleteztek patkányokon. Kimutatták káros hatásait, ezért az FDA (Élelmiszer-és Gyógyszerellenőrző Hivatal) sokáig nem engedte forgalmazását, mert igazoltan rákkeltő és az idegeket is károsítja. Aztán érdekes módon az eredeti dokumentumok valahogy eltűntek, aztán már a következő dokumentumok nem egészen úgy szólnak, elhomályosulnak az ártalomra vonatkozó részei!
Végül 1974-ben engedélyezik nagy korlátozásokkal. Aztán Reagen elnök azonnal leváltotta az FDA akadékoskodó elnökét és a Searle ( az aszpartám felfedezői) cég által megvásárolt jelöltet ültették az elnöki székbe.
Majd ő jó pénzért azt fogja mondani egyed, semmi bajod sem lesz!
 
 
Az aszpartám kétszázszor édesebb a cukornál és előállítása rendkívül olcsó. Hódító körútjára indult a NutraSweet! Az összes üdítőben, gyermekvitaminban, el sem tudod képzelni hány helyen van az ételedbe, italodba csempészve.
A tudatodba is! Igyatok egy colát! Tiétek a pepsi vagy coca cola érzés! Nem mindegy ám, melyik!
 
Tovább is van a sztori ez a Searle cég csődbe megy, mert annyi a vesztes pere a gyógyszereik miatti káros mellékhatások miatt, hogy felvásárolja őket a Monsanto. A Monsanto ellen számos dokumentfilm tiltakozik, élharcosai a génmanipulált élelmiszerek terjesztésének.
Az 5. helyet foglalják el a világ legjobban környezetet szennyező cégei közül! Nevéhez visszafordíthatatlan károsodások fűződnek. Beruházásaik sok esetben katasztrófával fenyegetnek. Sorozatosak a vesztegetési botrányaik.
 
Persze ezektől ne fogjál gyanút! Igyad, itasd a gyerekkel, hadd szokja, keresd a harmóniát a kólában is, tudom, nem vagytok olyan borúlátóak, mint én!
Csak nehogy le kelljen mondanod valamely kedvenc löttyödről, tudom!
 
Én nem csodálkozom azokon az eseteken, mikor puff, hirtelen meghalt, megállt a szíve, de legalább boldogan itta a colát, ette a hamburgert- sorolhatnék sok mindent- míg élt! 
  
 
Bár a hivatalos dokumentumok azt állítják, hogy mellékhatások nélküli, de azért korlátozzák napi beviteli mennyiségét.
Ezzel is megnyugszik a boldogságot kereső, hiszen figyelnek az ő befogadóképességére!
Mondjuk, esetleg akad, aki még egy kicsit tovább is megy és elolvassa a hivatalos szervek álláspontját a dologról.
 
Megtalálod, hogy 2 aminosavból áll. Ez igaz. Azt meg nem találod meg, hogy hány felé bomlik. Csúsztatások, kis eltérések, elég is ahhoz, hogy mindenki nagyjából abban a hitben éljen, minden rendben, az ő egészségét komoly szervezetek, tudósok védik!
 
Most leírhatnám, amit ebből összeolvastam, meghallgattam, de kémiai folyamatok olvasása nem szokott átütő sikereket okozni. Kb. 40-szerese van a mérgezőanyagokból a szervezetedben a megengedettnél!
Tömören és velősen, mellékhatásai:
Látászavar, szemfájdalom, fülcsengés, hallásgyengülés, epilepszia, migrén, memóriavesztés, asztma, herpesz, hajhullás, hízás, szívdobogás, agykárosodás, gyomorfekély, magzati rendellenesség.
Még lehetne sorolni, de akinek ennyi sem elég, az úgyis eszi, veszi továbbra is! Mindenféle rágóban, cukornélküli táplálékban ott találod! E951.
 
Az E betűk, ezt is tudja mindenki, nem írom le egyesével.
 
Fluorid: nagyon sok mindenben benne van. Nagy a csinnadratta is körülötte!
Először a gulágokon használták, belekeverték a rabok vizébe, mert attól kezelhetővé váltak, beletörődők, bambák lettek.
 
Bevált, szétnézek és ezt látom magam körül!
 
Ezt a cuccot egyébként a skandináv államokban betiltották. Ott nincs fluoridos fogkrém, ugyanis ezt a patkányméregben használják!
 
Egyébként egy átlagos fogkrém tartalmaz:
 
Szorbit(E 420) nagy mennyiségben puffasztó, hashajtó, bélgörcsöt okozó. Gél fogkrém 70%-ban tartalmazza.
PVM/MA- műanyagszerű ragasztó a hajlakkban, zselében is van.
 
Sodium- Lauryl- durva tisztítószer, motorok zsírtalanítására is használják.- irritálja a nyálkahártyát.
 
Aroma- általában az aromák petróleummal szennyezettek, rákkeltő.
 
Sodium hidroxyde- tűzhely-és lefolyótisztítókban is megtalálható, bőrirritációt okozhat.
 
Sodium fluoride- egy 100ml-es tubusban annyi fluorid van, hogy egy gyereket, ha megeszi meg tud ölni!
 
Karragén (E407)- mellrák kiváltó oka lehet.
 
Triklozán- növényvédőszer-sejtelhalás az ínyben-jó és rossz baktériumokat egyaránt kiöli
 
Saccharin- rákkeltő
 
CL 42090- nagyon sok országban betiltották: Fro. Belg. Norv. Sv. stb. Potenciális rákkeltő.
Közben pedig, semmivel sem drágább módon előállítható mérgek nélkül is ugyanaz a termék.
 
Erről nyilvánvalóan megint több oldalt lehetne írni és évekig gyűjteni a bizonyítékokat.
 
Erre a harmóniában élők azt mondják nekem, hülye vagyok, miért akarna bárki is elkövetni ellenünk ilyet.
Azon egyszerű oknál fogva, hogy vagyunk ahhoz elegen, hogy senkit ne érdekeljen az, hogy Bánatos-lapátfalván Kukuméri Kukutyin agya elfolyósodik, köszvényes és cukorbeteg, szapora a szívverése, nem tud aludni, depressziós és kezdődő gyomorfekélye van.
A lényeg, hogy költsön ez a fickó, sok ilyen szart megvegyen, aztán vegyen mindegyik betegség ellen pirulát, még nyugdíj előtt lehetőleg patkoljon el!
 
 
Ennyire egyszerű!
 
 
Oltási hisztéria- csak győzött a tévében óránként bemondott rettenetes járványról szóló mese. Sokan mentek oltatni magukat. Ekkora kampányt életemben nem láttam!
Az ellenvéleményeket viszont nem mutatják, esetleg, ha nem elrejthető, akkor egyszer mondják be, nehogy megragadjon a fejekben valami.
Pedig bűzlik az egész. Miért tiltakozott ellene a lengyel eü. miniszternő? Miért jelentette fel Jane Bürgermeister Barack Obamát, G.W.Busht, Rockefellert, Rotschild-ot?
Az eljárni akaró nyomozókat hamar nyugdíjba tették, eltolták, mindegy, csak ne szaglásszanak!
 
Ők nem H1N1-el, hanem összesküvési járvánnyal fertőzöttek. Az is elég halálos tud lenni egyébként, csak nem természetes úton.
 
A Codex Alimentarius-szal befellegzik lassan a gyógynövényeknek és természetes gyógymódoknak. Megérjük még, hogy műfák fognak mesterséges úton oxigént lehelni az életben maradásunkhoz.
 
Ha ellenkezni mersz, majd egy vízágyúval torkodra forrasztják a szót vagy kilövik a szemedet, ha látni mersz.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://berkilium.blog.hu/api/trackback/id/tr602608140

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szabir 2011.02.24. 19:14:25

Igen, mindenki elgondolkodhat:
'Soha, sehol éhezést meg nem szüntettek! Soha, sehol az élelmiszer nem lett olcsóbb!'
valamint:
'Hiába a technikai forradalom, ha egyre többet kell dolgoznia annak akinek még van munkája, és egyre kilátástalanabb a helyzete mindannyiunknak.

Sajnos, bármennyire is tömény borzalom amiről írsz, mégis valóság.
Gratula Nadír!
süti beállítások módosítása