HTML

magvas gondolataim

Friss topikok

Linkblog

Az állam nyugalmának megőrzése

2011.02.26. 03:31 nadir

 

Bármennyire is hihetetlen, én egy végtelenül jámbor ember vagyok, nem gondolok magamról olyat, hogy rasszista lennék, gyűlölködő! Egyszerűen nem bírom, mikor valaki bort iszik, és vizet prédikál.
Nemcsak, hogy feltételezem magamról, hanem pontosan és halál biztosan tudom, hogy nem írnék egy rossz szót sem a zsidókról, ha nem őket találnám sajnos, az összes aljas terv mögött. Ha olasz lenne vagy brazil, akkor azt mondanám, de nem tudom azt mondani! Benézek a függöny mögé és ott a neve, a származása, a vallása, a papírja és az van ráírva, hogy izraelita! Most akkor, mire alapozzák, mikor engem gyűlöletkeltőnek neveznek, mikor egyszerű tény? ODA VAN ÍRVA! Felelősségem teljes tudatában jelenthetem ki, hogy mielőtt bármit kimondok, azt alapos vizsgálat tárgyává teszem, és nem a hetet meg a havat hordom össze. Még csak azt sem mondhatjuk, hogy nem tudok olvasni, amit leírtam, annak mindenki utána tud nézni, hogy rosszul olvasok-e, vagy hamisítva közöltem az adatokat és merő aljas indokból olyanokra akarok vizes lepedőt húzni, akik ott sem voltak, mert ott vannak!
 
Kérem szépen, én egy érző léleknek tartom magam, ebből kifolyólag nem tudok elmenni amellett vakon, hogy a XXI. században, mikor a könyökömön bugyognak ki a mindenféle jogok, irdatlan pénzeket kaszálnak erre épülő szervezetek, akkor szép csendben egy magát érinthetetlennek tartó, minden jogi szervezet élén álló, minden magas politikai szervezetet, államokat irányító, médiumok csúcsán álló, híreket közlő rendszerek legfőbb tulajdonosai szép csendben, ezek mögé bújva kiirt egy egész országnyi népet!  
 
Minden embertársamra neheztelek bizonyos tekintetben, azért mert látom, hogy óriási többségében, mint a piócák vannak feltapadva a tévére, olyan tömény mennyiségben nézik a vért, a gyilkosságokat, a poklot, a horrort, hogy nem hiszem, hogy olyan nehéz egy igazi, élő horrort megnézni!
 
A legvadabb forgatókönyvet is felülmúlja az élet!
 
Ezek az emberek, itt közöttünk, már nem is tudom hány éve, agyonnyúznak a szenvedésük miatt érzendő búbánattal, amit éreznem kell a nap minden percében miattuk! Sőt, még csak nem is fordítva volt! Úgy értem, hogy amikor gőzöm sem volt arról, hogy nekem folyamatosan hazudnak, amikor sajnáltam őket, hogy milyen rettenetes a történetük, szegények! Már akkor eljött egy émely, egyszer csak iszonyú tömény lett, nem értettem, miért kell nekem állandóan ezekre emlékeznem, mikor annyi halála volt az emberiségnek, hogy se szeri, se száma, akkor azokról, miért nem emlékezünk ilyen súlyban? Ráadásul, esetleg, hozzám közelebb álló, vagy fájóbb kegyetlenkedésekre szeretnék emlékezni és nem állandóan őrájuk. Még ha úgy lett volna, hogy egyik nap rájuk, a másik nap az irakira, a harmadnap a magyarra, a grúzra, a szerbre és a többi, de elegem lett, unom, vigyék ők is haza a megemlékezéseiket, mint ahogy más is teszi! Lényeg, hogy feltűnt, mi ez már vallás?
Az Univerzum, talán már sokan tudják, úgy működik, ha kérdezel, eléd kezdenek gurulni a válaszok!
Ennyi, így esett! Közben eljutottunk oda, hogy bűn megkérdezni, hogy akkor ez, hogyan is volt?
Lapítanak, mint szar a fűben, igehirdetéssel takarózva nagyságukról! Majd eszméletlen dühvel és haraggal a torkodnak ugranak, mert ez sértő, ezt az ő „fínomságokhoz” szokott gyomruk nem veszi be, az nem kóser, és minden embernek, és államnak joga van védelmezni önmagát! Nem bírják, a gúnyos szavakat, de a vértől nem undorodnak, érdekes!
 
Ez, a zsidóságot érintő, jogokat kegyetlenül betartató, arra mindennap valamilyen formában emlékeztető népesség, ez egész nap képes önmagát sajnáltatni! Kivételeiket, akikről eddig is szót ejtettem, tisztelem a bátorságukért és minden elismerésem az övék, bár többen lennének, de nem lesznek, mert egyszerűen kiirtják őket is! Nyilvánvalóan őket csak nehezen találod meg, mert ehhez át kell menned a zsidóságot lejárató többségi társadalmuk szövevényén, akik igenis úgy gondolnak rád, mint ahogyan a talmudjukban olvashatod, tisztátalan, vágásra, irtásra érett darab vagy, akitől el lehet venni mindent, ki lehet fosztani! Ideje lenne felfogni emberek! Ha ő arra vágyik, hogy egy 9 éves lánykát hozzanak neki, akkor azt kap, mert ezt tanulta a talmudból, hogy az egészséges, ha a másé, természetesen! Legjobb a nyomornegyedekből, vagy háború, katasztrófa sújtotta területekről, kinek tűnik fel?
 
A zsidók már rengeteg megaláztatást szenvedtek el életük során, éppen ideje, hogy nyugodtan, biztonságban és békében éljenek az általuk alapított országban és ezért jogukban áll mindent megtenni! Mert, ehhez más államoknak is joguk van, kivéve, ha arra a zsidó szemet vetett, akarja! Figyeljetek, meg lesz magyarázva, hogy miért kell neked azt átadnod, miért volt joga neki azt megtenni, s miért kell erőteljesen fellépni, mikor az emberiség kételkedni kezd az ő kikezdhetetlen igazukban, jogukban, vezetésükben! Több ezer szervezettel fogja védetni igazát, akiknek csúcsán ő ül, csak te, mert van neki egy francia neve, vagy egy holland, mindegy, ha csak a tévéjüket bámulod, nem fogod tudni!
 
 
Előző oldalakon látszik, hogy Palesztina egy dolgos emberekből álló, szép, dús növényzetű ország volt, mezőgazdasággal foglalkoztak és jól éltek, jó piacuk volt, sokan szeretik az olajbogyót! Ugyanolyanok voltak, mint mi, bármelyikünk, a gójok közül, mert mint azt láthatjuk, ők barmoknak látnak bennünket!
Az arcukat tekintve egészen jól, békében éltek, mikor ebbe belelépett az örök zsidó!
Akkor ő, Palesztina jól működő, megélhetését biztosító nemzetközi piacait államosította! Mert ő megjött, ő a zsidó! Egyszerűen ellopta! Ha ennek ellenkezőjét nem tudja bebizonyítani, akkor üvölt, mint a fába szorult féreg, hogy NEEEEM IGAZ! NEM! NEM! HAZUDSZ? RASSZISTA!
 
Számára természetes módon, mert írta neki a sok pszichopata talmud magyarázó rabbija, hogy vedd el nyugodtan, neked az jár, ez csak egy barom!
Meg ne próbáld ezt a zsidó bizniszeivel, mert a világnak nem lesz olyan sarka, ahonnan ne bújna elő egy zsidó, hogy egymással gyűrűt alkotva, lesöpörjenek még a térképről is, de, hogy valamelyik jól képzett gyilokgépe agyonver, arra most beveheted a mérget!
Látod! Nem vagy te agyban vak, ugye?
 
 
Élből, ahogy a holo-hamujukat szétszórták, és a nyakadba varrták, vad összetartásban, hogy: SOHA TÖBBÉ! Tiszta buli, mi?
Sajnáljatok, fizessetek mítoszuk után 1948-ban az illegális cionista sereg Menachem Begin vezetésével, 4 nap és négy éjjel válogatás nélkül aknavető tűzzel árasztotta el a térséget!
Cél, a civil lakosság megfélemlítése! Ebben óriásiak!
Ne feledd írva vagyon a talmudjukban! Annak alapján éldegélnek! Tagadják? Tagadni tudják, de bizonyítani, nem, mert ha egyszer az írás megegyezik a cselekvések sorozatával, akkor majd betömik a pofád, puskatussal agyonvernek, elüt az autó, amit akarsz! Nna, akkor elhiszed már, hogy aljas rágalom, amit a talmudról terjesztesz? Ennyi, ha megalkuszol, akkor azt mondod elhiszed, ha nem meghalsz!
Az angol légierő nyomására takarodtak vissza, de nem sokáig bírták, 1-2 napot, talán. A tűzszüneti megállapodást vérengzési kedvük megszegte. Ők gyilkolni akarnak!
 
Az emberek a tengeren próbáltak menedéket keresni, mert a jaffai utcákat lezárták a rabbinikus Haganah terroristái.
 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://berkilium.blog.hu/api/trackback/id/tr862691356

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Péter1 2011.02.26. 17:07:24

Nem csak azok rasszisták, akik nyíltan annak vallják magukat, hanem azok is, akik - mint például te - tudatlanságból táplálkozva valamely népről, nemzetről, vagy felekezetről gyűlöletkeltésre alkalmas valótlanságokat állítanak.

Aki rosszul választotta meg a „forrást”, ne csodálkozzon azon, ha maga is szószólója lesz a valótlanságoknak.

Miért gondolod, hogy egy eseményről csak egyféle magyarázat létezik?
Miért gondold azt, hogyha többen állítanak valamit, az csak az igazság lehet?

Te, aki a hazádban történő változásokat sem tudod reálisan figyelemmel kísérni, miért hiszed azt, hogy a föld másik részén történteket helyesen fogod tudni megítélni?

Mert olvastad? Ennyire „egyszerű” lenne?
Ma - mint tudjuk – bármihez, amihez csak akarod az ideológiákat, a magyarázatokat kilóra megveheted a piacon.
Ilyen felkészületlenül - mégis - úgy érzed, hogy te megálmodtad mi történik a világban?

Nevezz meg már végre valakit az általad oly sokszor hangoztatott „zsidók” közül, aki e szörnyűségek okozója!

Ja, azt nem tudod, mert fogalmad sincs valójában semmiről, hanem helyette kitaláltál magadnak egy gonoszt, a „zsidókat”!

Sajnálom, de erről a lehetőségről is lekéstél, már évszázadokkal ezelőtt megelőztek, ha nem előbb. Akkor is ők voltak minden rossz okozói?
Mások szerint, igen!

Nem zavar ez téged? Nem gondolkoztál még el azon, hogy miért akarják elhitetni veled mindig, hogy ezt a sok szörnyűséget mindig ők okozzák?
Miért nem ezen jártatod az agyad?

De, hiszen ha ilyen régen tudja a „szellemi elit java” (már, aki a te szemedben annak számít), hogy minden baj ezektől a gonosztevőktől származik, például hogy megerőszakolják a 3, 6, 9 éves gyerekeket, megölik a csecsemők százait, kínozzák az arab embertársainkat, mint a „barmokat”, elűzik a földjükről, kirabolják, és kifosztják és nyomorba taszítják az emberiséget, tönkre teszik a világot, háborúkat gerjesztenek, mint ahogyan ezeket te írod, akkor miért tűrik ezt több ezer éve?

Vagy azt hiszed, ezt is te találtad ki?

Én csak arra figyelmeztettelek, hogy ne legyél szélsőséges, ne told olyan emberek szekerét, akiknek a szándékával nem vagy tisztába, ne törj mások felett pálcát, ha nem ismered a valóságot, ne mondj véleményt eseményekről, amiről számodra csak ellenőrizetlen, egyoldalú forrásanyag áll rendelkezésedre, mert azon kívül, hogy magad becsapod, másokat is félre vezetsz.

Magadon nem fogod észrevenni, hogy már nem látsz tisztán, hiszen meg vagy győződve az igazadról.
Beláthattad volna már, hogy a te „alapos vizsgálatod” nem alkalmas ilyen kérdések objektív megítélésére. Arra gondoltál, hogy ami tiltott, az csak igaz lehet? Tévedsz, ha azt hiszed, hogy minden adat a birtokodban van. Elferdített valóság az, amit te látsz.

Az írásaid anyagát sajnos többségében a jobboldali, revizionista csoportok köré gyűlt kételkedő, a hivatalos álláspontokat alap nélkül támadó személyek tollából merítetted. A fényképek túlnyomó többsége ehhez a körhöz kapcsolódó nyíltan antiszemita (lsd. Kurucinfó) elektronikus sajtó hasábjairól származnak.
Ezek a hatásvadász felvételek, már bejárták a világsajtót, és jelentős részükről kiderült a te kommentálásod valótlansága, és hiteltelensége.
Mielőtt védekeznél, tudatom veled, hogy mindenki tudja, hogy Izrael háborúban áll. Naponta történnek szörnyű események, és senkit nem hagy érzéketlenül egy kisgyermek halála, vagy sérülése, de még a felnőtt civil lakosok bántódása sem. Ha ezekkel a képekkel akartad a kérdést megvilágítani, akkor te egy szadista állat vagy.
Vajon miért nem merül fel benned, hogy a tájékozatlanságod olyan hamis ítéletet vált ki - az amúgy igazságra törekedő agyadból - hogy ezzel egy olyan lejtős útra tévedtél, amiből soha nem fogsz tudni szabadulni?
Nem veszed észre, hogy előítéleteket hangoztatsz?

„Talmudra”, meg a jó ég tudja milyen - számodra teljességgel ismeretlen - forrásokra hivatkozol, és ennek alapján véleményt formálsz, a „zsidókról”, mint népről, nemzetről, vagy mint vallásról?
Felelőssé teszel egy népcsoportot valami olyan bűnért, amiről te magad sem tudod, hogy kik követték el?
Nem hallottál még azokról az emberekről, akik azt állítják magukról, hogy ők az „igazság” letéteményesei?
Ja, és ha valamit, valaki szándékosan elferdítve írt a te „forrásaidban”, akkor nyilván ő a felelős a te véleményed miatt is, miért firkált valótlanságot. Te, csak mint írtad továbbadtad, hiszen „mindenki utána tud nézni”.
Azt már fel sem vetem egy ilyen „elfogult” írás alapján, hogy miért nem írtál a palesztin terrorizmusról? Vagy ahogyan te nevezted a nagy honvédő háborúról?
Miért nem közöltél képeket a felrobbantott, autóbuszok, éttermek, ártatlan fiatalok sérültjeiről, vagy miért nem beszéltél a repülőgépek eltérítéséről, felrobbantásáról. Gondolom, a te „érzékeny lelked” - ezeket a civil lakosságot érintő támadásokat - egy háború elfogadható eszközeinek tartja.
Ennyit az objektivitásodról.
Nem akarok belemenni a részletekbe, mert attól tartok, hogy valamelyik fél - és előttem sem kétséges melyik - fogadatlan prókátorának fogsz bélyegezni, de soha nem szabad egyoldalúan megítélni történelmi eseményeket, mert abból egészen biztos, hogy nem lehet reális képet alkotni.
Már pedig te ezek után minden lehetsz, csak objektív, nem!

Én nem tudok igazságot osztani a te írásod alapján, csak azért szóltam hozzá, mert véleményem szerint, olyan mértékben elfogultan, előítéletektől átitatódva szólaltál meg ezekben az írásokban, hogy minden véleményed hiteltelenné, gyűlölködő beszéddé vált.

Szerintem, észrevetted te is, hogy ezekkel a hamis, vad kirohanásaiddal a zsidók ellen, már régen átléptél bizonyos társadalmi normákat.
Ezt már úgy hívják, hogy uszító hangú, gyűlöletbeszéd.
Tartok tőle, hogy nem vagy tisztába azzal sem, hogy a jelenlegi jogszabályok alapján ezért a meggondolatlan fogalmazásaidért még felelősségre is vonhatnak.
Csak az érzékeny lelked miatt mondom, hogy a szabad véleménynyilvánításnak - mindenhol a világon - törvényben meghatározott korlátjai vannak.

Nem „hazugságokkal” vádollak, hanem ennél sokkal rosszabbal. Szemérmetlen tudatlansággal mersz állást foglalni olyan kérdésekben, amelyről néha még a jól felkészült történészeknek sem sikerül teljesen tisztán látni. Alaptalan (szerintem minden előítélet az) előítélettel vagy teleitatódva, és ezért mérhetetlen gyűlölet patakzik a szádból, amikor a zsidókról beszélsz, ezért ha kívülállóként kellene véleményt alkotnom az általad elmondottakról, akkor azt sem hinném el neked, amit a saját szememmel látok.
Ehhez szólj hozzá!
süti beállítások módosítása