HTML

magvas gondolataim

Friss topikok

Linkblog

Államalapítók megnyugtatására

2011.02.24. 18:53 nadir

A gójok mindig is gyűlölettel beszéltek a zsidókról, ezért meg kell szüntetniük az antiszemitizmust, nehogy még egyszer megismétlődhessenek a II.vh alatt elkövetett szörnyűségek!

A gójok között megint egyre több a rasszista, vigyázniuk kell, mert már rengeteget szenvedtek! A zsidóságot el kell ismertetni az emberekkel, nekünk magyaroknak is például nagyon büszkének kell lennünk arra, hogy annyi mindent megismertettek velünk a kultúrájukból, gazdagítottak minket is és Palesztinát is!

Igen, most már bevallhatom, hogy suttyó gój vagyok, olyan magas pozíciót sem sikerült elérnem, egyetlen bankszámlát sem tudok felmutatni, ami tele lenne pénzzel, ezért mindig is rettenetesen féltékeny voltam zsidó polgártársaim engem messze túlhaladó sikereire!

Azért, megérthetnék már végre a hülye keresztény gójok, hogy a zsidóságnak is élnie kell valahol! Annyit éltek számkivetetten, mindenhol csak az éledő ellenségeskedés érte őket!

Izrael csak igazságos harcát vívja, immár sok éve, szívós küzdelemmel!

Izrael a békét képviseli, csak ezek a gójok, sosem tudtak békében élni a zsidókkal és állandóan figyelmeztetni kell őket, mit követtek el a IIvh-ban!

Azért azt értsük meg, hogy a zsidóság egy összetartó nép! Elmehetsz megnézni a zsinagógáját, meg a holo-emlékműhelyt, szemet hunyhatsz szégyenedben, amiért megtörténhetett a bántalmazásuk!

Azt most már beláthatjuk, hogy miért kell a zsidó népnek összetartónak és erősen zártnak lennie, hiszen a szegény zsidó ember ahányszor a gójok közé téved mindig ki van téve az aljas rágalmaknak, ezt csak úgy tudják ellensúlyozni, ha megőrzik féltőn, az ő közösségüket! Valójában ez zavarja a gój népeket, hogy soha nem tudtak annyira összetartani, mint ők! Egyszerűen nem ismerik az összetartozásnak ezt a magas fokát!

Sok zsidó szemüvege úgy fest, hogy az itt látott képek, nem mások, mint aljas kezek ügyes munkája. A képeket gyűlöletkeltés céljából összevagdosták innen-onnan, biztos voltak itt-ott túlkapások, de hát ez egy háborúban mindig előfordul, elvégre van elég írás és dokumentum a rengeteg zsidó áldozatról. Jó lenne, ha azokra koncentrálnánk és erőteljesebben lépnénk fel az aljas holo-tagadókkal! Ezt nem lehet elfelejteni, akkora show volt, ezt erőteljesebben kell a népek tudatába vésni! Izrael és a zsidó szervezetek azért jöttek létre, hogy megóvják a világot a IIvh borzalmaitól, hogy a béke lángja lobogjon az izraeli zászló felvonásakor, és éltesse eme bátor harcosokat, akik életeküket is kockáztatva a hazájukért harcolni kénytelenek!

Ezek itt, pedig csak a poén kedvéért álltak össze, erre a morbid családi fotóra! Ahogy itt a sztárokkal szokás fotózkodni, úgy szerettek volna ők meg egy bátor, tökös izraeli katonával fényképeszkedni! Majd ezek után visszaéltek a jelenettel és úgy állítják be, mintha őket valamiféle atrocitás érte volna, közben meg ők kérték a beállítást. Hát, ezért nem kell egyetlen gójt sem közelebb engedni, mert mindig ez van belőle, csak gyűlöletkeltésre használnak mindent!

Aki meg ilyeneket együvé pakol, az egy alattomos, rosszindulatú gój, akit az motivál, hogy a zsidóság méltóságát aláássa, és róluk egy negatív képet vetítsen, mert csak egy elmebeteg képes azt állítani, hogy ők a nemzetközi jogokra torony magasan szarnak. Milyen háborús bűnös? A háborús bűnösök a IIvh-ban voltak, a fene egye meg, milyen jó volt űzni őket, de kihalnak már, pedig már azt is üldözzük, aki kutat utánunk, azt is aki megkérdőjelez minket, de mi nem nyughatunk, amíg mindenkit el nem tüntettünk, akik nem a kellő alázattal gondolnak a mi cselekedeteinkre és áldozati bemutatónkhoz.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://berkilium.blog.hu/api/trackback/id/tr922688121

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása